Ægte brøker

Ægte brøker

Frit for fantasi
Af Jesper Wung-Sung
ISBN: 
9788779963436
Målgruppe: 
7.-10. klasse

Ægte brøker er en roman om at være ung og utilpasset. I den grad utilpasset. Om at leve med en fascination af døden der i virkeligheden er en dødelig fascination af livet.

Levering 1-3 dage
Kr. 179,00
Medlemspris: Kr. 134,25 (gælder kun på ét eksemplar)
Alle priser er ekskl. moms

Beskrivelse

Yderligere info

Ekstramateriale

"- Hvis det bare kunne koordineres på verdensplan! Hvis der kunne arrangeres skoleskyderier på alle uddannelsesinstitutioner i hele verden samtidig - samme dag og klokkeslæt - ville der selvfølgelig dø en masse, men dem der overlevede ville have fået sig en oplevelse for livet. Der ville vokse en hel generation af unge mennesker op som var i stand til at leve mere sandt! ...

- Som formår at se lige gennem samfundets løgne! Pensionsopsparinger, uddannelse, mærketoiletbørster og al reklamemanipulation! ...

- Fordi alt er sort løgn, vil vi komme og aflevere et lyn af sandhed! Det vil være vores bidrag til verden: Ét sandt øjeblik!"

I Ægte brøker følger vi de to unge intelligente gymnasiefyre Marcus og Janus der har en drøm om at få folk til at stoppe op og tage stilling til deres liv i stedet for formålsløst at følge med strømmen. Drømmen leves ud og ender som det værst tænkelige mareridt. Ægte brøker er en roman om at være ung og utilpasset. I den grad utilpasset. Om at leve med en fascination af døden der i virkeligheden er en dødelig fascination af livet. For hvad er meningsfuldt? Hvad er et ægte liv?

Ægte brøker indgår i serien Frit for fantasi.

ISBN: 
9788779963436
Antal sider: 
194
Årstal: 
2012
Forlag: 
Dansklærerforeningens Forlag
Uddannelse
UDSKOLING
Vægt: 
0.27