Samlet aktivitetskalender 2020

Vigtig information! Kurser aflyst pga. coronavirus
Dansklærerforeningen følger myndighedernes anbefalinger i forhold til coronavirus, så alle kurser med planlagt afholdelse i marts og april vil derfor blive aflyst. Vi kontakter alle berørte kursusdeltagere direkte.
 

2020 AKTIVITET, TID OG STED
Vinter og forår
2020
Regionale kurser 2020 – KURSERNE ER AFLYST!
Også i det kommende skoleår afholder fagkonsulenterne og regionsrepræsentanterne for Dansklærerforeningens sektion for stx og hf, et årligt kursus/møde i hver af landets regioner.
Læs mere.
Til ungdomsuddannelserne (stx, hf, hhx, htx, eux, eud)
Feb./marts/
april

Skolebaserede kurser 2020
Dansklærerforeningens sektioner for ungdomsuddannelserne afholder skolebaserede kurser igen i foråret 2020. De skolebaserede kurser er enkeltdagskurser og relaterer sig bredt til fagets tre perspektiver: sprog, litteratur, medier. Formålet med kurserne er at give inspiration til danskundervisningen. 
Tid og sted: Februar, marts og april 2020 på den enkelte skole.
Læs mere.
Til ungdomsuddannelserne (stx, hf, hhx, htx, eux, eud)

20. april Bliv en haj til podcast! – KURSET ER AFLYST!
På kurset lærer du at optage og klippe en simpel lydfortælling. Du vil lære at bruge softwareprogrammet Hindenburg og få en introduktion til interviewteknik og narratologi.
Tid og sted: Kl. 9-15, på Sydskolen, Asnæs
Læs mere.
​​Til grundskolen
15. maj Lær eleverne at knække koden og styrk sprogforståelsen!
(NB! NY DATO) 
Kurset tager udgangspunkt i filosofien bag Læsefidusen, der handler om, at den enkelte elevs skriftsprogsudvikling er et fælles ansvar mellem skole og hjem. 
Tid og sted: Sydskolen, Asnæs 
Læs mere, og tilmeld dig (Tilmeldingsfrist 1. maj 2020)
​​Til grundskolen
18. maj

Lær eleverne at knække koden og styrk sprogforståelsen!
Kurset tager udgangspunkt i filosofien bag Læsefidusen, der handler om, at den enkelte elevs skriftsprogsudvikling er et fælles ansvar mellem skole og hjem. Læsefidus-filosofien bygger på praksisviden, der er forankret i opdateret forskningsbaseret viden - fx formidlet af den danske læseforsker Carsten Elbro. Læsefidus-filosofien understøttes også af et nyt dansk forskningsprojekt “READ - sammen om læsning”, der sætter fokus på forældreinvolvering.
Tid og sted: Kl. 9-15, på Stjernevejskolen, Hedensted
Læs mere, og tilmeld dig (Tilmeldingsfrist 4. maj 2020)
​​Til grundskolen