Alfabetrim

Alfabetrim

Af Grete Wiemann Borregaard & Gunhild Rød
ISBN: 
9788772110349
Målgruppe: 
0.-1. klasse (og børnehaver)

Alfabetrim er udarbejdet med henblik på træning af alfabetet og de enkelte bogstavers navne, former og lyde i 0.-1. klasse.

Levering 1-3 dage
Kr. 159,00
Medlemspris: Kr. 119,25 (gælder kun på ét eksemplar)
Alle priser er ekskl. moms

Beskrivelse

Yderligere info

Anmeldelser

Alfabetrim er udarbejdet med henblik på træning af alfabetet og de enkelte bogstavers navne, former og lyde. Bogen præsenterer et kort rim for hvert af alfabetets 29 bogstaver, og rimene indeholder ord, som de fleste indskolingsbørn kender betydningen af.

Alle rim er illustrerede, hvilket hjælper eleverne til at omsætte teksten til et konkret indhold. I illustrationerne kan der desuden ledes efter flere ord, der begynder med bogstavlyden. Dette giver ekstra mulighed for at træne de enkelte bogstavers lyde.

Rimene kan synges på melodier fra fem kendte børnesange. Ved at synge rimene på en kendt melodi, kan eleverne hurtigt lære teksten udenad. På denne måde bliver eleverne også opmærksomme på ord, som de ikke nødvendigvis kan lydere sig frem til, selv om de kan alle bogstaverne.

Bagerst i bogen er et lærerhenvendt afsnit, hvori der gives konkrete ideer til arbejdet med alfabet-rimene.

Se uddrag fra bogen.

ISBN: 
9788772110349
Antal sider: 
48
Årstal: 
2018
Forlag: 
Dansklærerforeningens Forlag
Uddannelse
DAGTILBUD OG INSTITUTIONER
INDSKOLING
Vægt: 
0.33
Anmeldelser: 


”Bogen har forfriskende farverige illustrationer og rimede tekster, der gennemgår alfabetets bogstaver ét for ét. De rimede tekster er sjove og ligger godt i munden. […] Helstøbt bog, der anbefales til alle PLC og biblioteker.”
(DBC, juni 2018, Lisbeth Thue Hansen)
Læs hele vurderingen (pdf)