Bærbar dansk litteraturs historie

Bærbar dansk litteraturs historie

Af Oscar K.
ISBN: 
9788779966321
Målgruppe: 
Lærere i grundskole
ungdomsuddannelserne og læreruddannelsen

Forfatter Oscar K. kaster med denne udgivelse helt nyt lys på dansk litteraturs historie. Henvendt til alle litteraturinteresserede.

Levering 1-3 dage
Kr. 249,00
Medlemspris: Kr. 186,75 (gælder kun på ét eksemplar)
Alle priser er ekskl. moms

Beskrivelse

Yderligere info

Anmeldelser

Picasso udtalte at gode kunstnere plagierer, store kunstnere stjæler, underforstået at de stjæler af nødvendighed, ikke for at berige sig selv, men for – koste hvad det vil – at udfordre kunsten, kulturen, verden, os.

Oscar K har stjålet denne indsigt og giver sit belæste, beåndede og bærbare bud på den danske litteraturs historie, skabt som den er af tyvegods fra alle tiders og steders forfattere, filosoffer, videnskabsfolk og udøvere af andre kunstarter.

Bærbar dansk litteraturs historie henvender sig til alle litteraturinteresserede.

ISBN: 
9788779966321
Antal sider: 
272
Årstal: 
2014
Forlag: 
Dansklærerforeningens Forlag
Uddannelse
UDSKOLING
STX
HF
HHX
HTX
Studerende
Læreruddanner
Vægt: 
0.48
Anmeldelser: 

"Oscar K's værk efterlader indtrykket af en uhyre underholdende og pålidelig dansklærers repertoire." (Kristeligt Dagblad, 11. juni 2014, Sektion 1, side 7. Af Bo Hakon Jørgensen).
Læs hele anmeldelsen på kristligt-dagblad.dk

"Bærbar dansk litteraturs historie vejer 480 gram, og derfor er den absolut mulig at have med sig. Dens forfatter, Oscar K., kalder sit værk for ”roman”, og den er da også – akkurat som en roman – både spændende, underholdende og intelligent læsning – og – ikke mindst – en imponerende præstation. Intet mindre!" (Pædagogisk Lærings Center Forening, december 2014. Af Bent Rasmussen).
Læs mere af anmeldelsen her.