Begreb om DANSK. Grundbog (NY UDGAVE)

Begreb om DANSK. Grundbog (NY UDGAVE)

Af Birgitte Darger og Kasper Lezuik Hansen
ISBN: 
9788772111681
Målgruppe: 
stx
hf
hhx
htx og eux

NYHED! Indgår i efterårets bogpakke 2020
(Bestil senest 9. november og få 60 % medlemsrabat)

Begreb om DANSK er en grundbog til danskfaget der i tekstudvalg og faglige tilgange integrerer fagets tre perspektiver: litteratur, sprog og medier. Bogen kan anvendes på alle gymnasiale uddannelser.

BEMÆRK! Leveres fra 9. november 2020
Tilbage til bogpakkeoversigten.

Levering 1-3 dage
Kr. 179,00
Medlemspris: Kr. 71,60 (gælder kun på ét eksemplar)
Alle priser er ekskl. moms

Beskrivelse

Yderligere info

Begreb om DANSK er en grundbog til danskfaget der i tekstudvalg og faglige tilgange integrerer fagets tre perspektiver: litteratur, sprog og medier. 

Bogen træner eleverne i at undersøge en række faglige problemstillinger og analysere forskellige teksttyper og kommunikationsformer. Den er bygget op om et udvalg af relevante faglige begreber og viser hvordan disse kan anvendes på forskellige genrer og medier, på mundtlige og skriftlige tekster og på fiktion og faktatekster. Fokus er på teksternes anvendelse, hvad de betyder, hvilken funktion de har, og hvordan de virker.

Hvert kapitel har mundtlige og skriftlige arbejdsopgaver, og bogen indeholder desuden fem større opgaver der strukturerer læsninger, analyser og formidlinger af tekster i både litterære, sproglige og mediemæssige perspektiver.

Til Begreb om DANSK hører en antologi med et udvalg af de tekster der citeres fra i grundbogen, suppleret med yderligere tekstmateriale.

2. udgave af Begreb om DANSK fastholder 1. udgaves grundige fokus på litteratur og sprog mens medieperspektivet er betydeligt udbygget med et øget fokus på sociale medier, dokumentargenren og kampagner.

Begreb om DANSK kan anvendes på alle gymnasiale uddannelser.

Se uddrag fra bogen.


Tilbage til bogpakkeoversigten.

ISBN: 
9788772111681
Antal sider: 
232
Årstal: 
2020
Forlag: 
Dansklærerforeningens Forlag
Uddannelse
STX
HF
HHX
HTX
Vægt: 
0.61