Begreb om dansk (SAMPAK)

Begreb om dansk (SAMPAK)

Grundbog + antologi
Af Birgitte Darger og Kasper Lezuik Hansen
ISBN: 
9788772112121
Målgruppe: 
stx
hf
hhx
htx
eux

***SÆTPRIS kr. 300,-***
(Frem til 6. juni 2021)

Begreb om DANSK er et grundbogsmateriale til danskfaget, der i tekstudvalg og faglige tilgange integrerer fagets tre perspektiver: litteratur, sprog og medier. Begreb om DANSK kan anvendes på alle gymnasiale uddannelser.

Levering 1-3 dage
Kr. 300,00
Medlemspris: Kr. 225,00 (gælder kun på ét eksemplar)
Alle priser er ekskl. moms

Beskrivelse

Yderligere info

Webmateriale

Begreb om DANSK er en grundbog til danskfaget med tilhørende antologi, der i tekstudvalg og faglige tilgange integrerer fagets tre perspektiver: litteratur, sprog og medier. 

Bogen møder eleverne der, hvor de er, inddrager deres forforståelser og træner dem i at undersøge en række faglige problemstillinger og analysere forskellige teksttyper og kommunikationsformer. Den er bygget op om et udvalg af relevante faglige begreber og viser, hvordan disse kan anvendes på forskellige genrer og medier, på mundtlige og skriftlige tekster og på fiktion og faktatekster. Fokus er hele tiden på teksternes anvendelse, hvad de betyder, hvilken funktion de har, og hvordan de virker.

Hvert kapitel har mundtlige og skriftlige arbejdsopgaver, og bogen indeholder desuden fem større opgaver der strukturerer læsninger, analyser og formidlinger af tekster i både litterære, sproglige og mediemæssige perspektiver.

Antologien rummer et udvalg af de tekster, der citeres fra i grundbogen, suppleret med yderligere tekstmateriale.

2. udgave af Begreb om DANSK fastholder 1. udgaves grundige fokus på litteratur og sprog, mens medieperspektivet er betydeligt udbygget med et øget fokus på sociale medier, dokumentargenren og kampagner.

Begreb om DANSK kan anvendes på alle gymnasiale uddannelser og på alle årgange.

Se uddrag fra grundbogen.

Se uddrag fra antologien.

ISBN: 
9788772112121
Antal sider: 
0
Årstal: 
2020
Forlag: 
Dansklærerforeningens Forlag
Uddannelse
STX
HF
HHX
HTX
Vægt: 
1.00