Billedbøger. En grundbog

Billedbøger. En grundbog

Af Ayoe Quist Henkel og Martin Blok Johansen m.fl.
ISBN: 
9788779965478
Målgruppe: 
Grundskolelærere og læreruddannelsen

Bogen tilbyder en grundviden og et overblik til hjælp for alle, der arbejder med eller vil vide mere om billedbøger.

Levering 1-3 dage
Kr. 199,00
Medlemspris: Kr. 149,25 (gælder kun på ét eksemplar)
Alle priser er ekskl. moms

Beskrivelse

Yderligere info

Anmeldelser

Billedbøger. En grundbog tilbyder grundviden og overblik til alle, der arbejder med eller vil vide mere om billedbøger. Den præsenterer et udsyn på billedbøger, inddrager aktuelle og historiske tendenser samt banebrydende værker i den danske billedbogs historie.  Desuden gengives hovedtræk fra den skandinaviske forskning i billedbøger. Den ser også på billedbogens komplekse udtryk, analyse af billedbøger, tosprogede børn og billedbøger samt rummer en række didaktisk vinklede læsninger af billedbøger.

Hensigten med Billedbøger. En grundbog er at bidrage med inspiration til og kvalificering af inddragelsen af billedbøger i undervisningsmæssig sammenhæng. Bogen henvender sig til lærerstuderende, undervisere på læreruddannelsen, dansklærere, skolebibliotekarer og alle andre, der interesserer sig for billedbøger.

ISBN: 
9788779965478
Antal sider: 
184
Årstal: 
2012
Forlag: 
Dansklærerforeningens Forlag
Uddannelse
MELLEMTRIN
UDSKOLING
Studerende
Læreruddanner
Vægt: 
0.51
Anmeldelser: 

"Der er god inspiration og hjælp til både lærerstuderende og mere erfarne dansklærere og undervisere af tosprogede børn, hvor alle kan få sig en solid grundviden om og et overblik over brug af billedbøger i undervisningen og ikke kun i indskolingen. Bogen er et ”must have” for alle, der underviser i dansk." (folkeskolen.dk, 17. december 2012, af Heidi Friborg Christophersen).
Læs hele anmeldelsen på Folkeskolen.dk

"Der udgives ikke mange grundbøger i billedbøger, og denne er både ventet og savnet og samtidig et højt kvalificeret bud – og temaet kunne ikke have været mere aktuelt. Hvert kapitel består af en række selvstændige artikler, skrevet af forskellige fagligt meget velkvalificerede forfattere." (BØRN & BØGER nr. 1/februar 2013).