DANSK

Teori og praksis i danskundervisningen
DANSK formidler aktuelt fagligt og teorier og praksisbaserede erfaringer der kan bidrage som inspiration til undervisningspraksis i danskfaget i hele grundskolen. Bladet indeholder temaartikler, debat og seneste nyt om Dansklærerforeningens aktiviteter for folkeskolelærere og lærerstuderende der er medlemmer af Dansklærerforeningen.

DANSK har et oplag på ca. 6.000 og har 600 lbby-særnumre. Tidsskriftet udgives på Dansklærerforeningens Forlag og udkommer fire gange årligt (marts, juni, oktober og december). 

Med et medlemskab af Folkeskolesektionen eller Sektionen læreruddannelsen får du gratis abonnement på DANSK.

ISSN 2446-1598

 

TILLYKKE TIL DORTE KARREBÆK - fylder 75 år den 19. juli
Den 19. juli fylder Dorte Karrebæk 75 år. Det ønsker vi at markere med dette hæfte, der er vores tillykke til Dorte, og vores bidrag til, at endnu flere børn får den gave at møde Dortes kunst. Hæftet indeholder bidrag af Oscar K, Kåre Bluitgen, Niels Hartmann, Bodil Christensen og Jens Raahauge. Og så selvfølgelig illustrationer af Dorte Karrebæk. Hæftet ligger allerede nu tilgængeligt digitalt, og vil senere blive udsendt i trykt form som tillæg til DANSK 3 til oktober.

 

NB! Vi har åbnet for alle numre af vores medlemsblad DANSK resten af skoleåret.

Læs nyeste nummer af DANSK – eller læs tidligere udgaver.

DANSK 2/2021 – Dannelse
Dette nummer handler om dannelse. Vi har inviteret en bred vifte af debattører, skribenter, undervisere og danskfagets forhold til hinanden. Det har de fået næsten frie hænder til.
Læs DANSK 2/2021

 

TEMAER OG UDGIVELSESDATOER FOR 2021:
Nr. 1: Verdensmål – Udkom 8. marts 2021
Nr. 2: Dannelse – Udkom 7. juni 2021
Nr. 3: Børne- og ungdomslitteratur – Udkommer 4. oktober 2021
Nr. 4: Læselyst og faglig læsning – Udkommer 13. december 2021