Dansk i mange retninger 2024 – et fagdidaktisk møde

Dansk i mange retninger 2024 – et fagdidaktisk møde

Forside / Kurser og aktiviteter / Aktivitetskalender / Dansk i mange retninger 2024 – et fagdidaktisk møde
Tilbage

Dansk i mange retninger 2024 – et fagdidaktisk møde

En stemme – stemmen – flere stemmer – alle stemmerne
– danskfaget i chatbottens tidsalder

Konferencen inviterer danskfolk fra grundskolen, ungdomsuddannelserne, læreruddannelsen og universitetet til et fælles fagdidaktisk mødested.

Chatbots er nu en realitet – i samfundet og dermed også i skolen. Hører kunstig intelligens til i danskfaget? Hvis svaret er ja, hvilke muligheder ser vi så for os? Kan det tænkes, at danskfaget som et sprog-, litteratur- og dannelsesfag har nogle særlige potentialer til at fokusere på stemme, tekst og perspektiv og gøre det i samspil med og gennem kritisk inddragelse af kunstig intelligens?

Årets konference kommer ikke med færdige svar, men lægger op til diskussioner af, om og hvordan vi kan arbejde med nogle af samtidens store udfordringer i danskfaget. Konferencen byder på bredt diskuterende keynotes og workshops.


ARRANGØRER

Københavns Professionshøjskole (KP), Institut for Kulturvidenskab (IKV), Syddansk Universitet (SDU), Institut for Nordiske Studier og Sprogvidenskab (NorS), Københavns Universitet (KU), Dansklærerforeningen (DLF), Danmarks institut for Pædagogik og Uddannelse (DPU), Aarhus Universitet (AU), CFU Danmark og Nationalt Videncenter for Læsning (NVL)

 

Default kontakt
Kontakt

Jacob Spangenberg
41 89 89 59
jacs@kp.dk