Medlemstilbud

Vi arbejder løbende på at finde gode tilbud til alle medlemmerne, og nedenfor kan du se hvad vi indtil videre har at tilbyde.

 


DOXBIOskole
DOXBIOskole tilbyder et håndplukket udvalg af kunstneriske og kritiske dokumentarfilm der bearbejder en bred vifte af samfundsrelaterede og kulturelle tematikker. Desuden tilbyder de at understøtte ønskede dokumentarfilm med debat-arrangementer og/eller undervisningsmaterialer således at filmene bliver et redskab til at starte dybdegående diskussioner og refleksioner i klasseværelset – på tværs af fag eller for eksempel i forbindelse med et AT-forløb.

Som medlem af Dansklærerforeningen får du:

  • 20 % på alle visninger af dokumentarfilm i DOXBIO regi
  • 20 % rabat på billetter per elev i grupper på 10 stk. eller derover, i følgeskab med lærer som er medlem af Dansklærerforeningen
  • Mulighed for lukkede visninger i Jeres lokale biograf til en billetpris på 50 kr. per elev, dog min. kr. 1.000,-
  • Stor vidensbank, hvor du finder artikler, anmeldelser, interviews ect., der kan perspektivere filmoplevelsen som en relevant del af undervisningen

I kan enten kontakte DOXBIO på info@doxbio.dk eller jeres lokale biograf direkte. Billetprisen for skolevisninger er 50 kr. per person. Der kan være mulighed for forhandling ved fuld sal. 

►www.doxbio.dk

doxbioskole.weebly.com kan man også kan se de ældre titler og linke videre til filmenes undervisningsmaterialer.TAG OG LÆS!
Litteraturseminar på Testrup Højskole i samarbejde med Dagbladet Informationden

Medlemmer af Dansklærerforeningen får 20 % rabat
Som medlem af Dansklærerforeningen får du 20 % rabat på deltagelse i litteraturseminaret Tag og læs!
Læs mere på testrup.dk/tilmelding


Filmmagasinet EKKO
Dansklærerforeningen og Filmmagasinet EKKO har et mangeårigt samarbejde der blandt andet har resulteret i undervisningsforløb til flere af magasinets dvd-udgivelser – se mere under De fremmede, Super16, Animation best of.
Medlemmer af Dansklærerforeningen kan bestille årsabonnement på Filmmagasinet EKKO på ekkofilm.dk. Udfyld bestilling, oplys i kommentarfeltet dit medlemsnummer til Dansklærerforeningen, og du modtager ét års abonnement til absolut særpris på kr. 290,00 (normalpris kr. 395,00).


Tjeksproget.dk
Som medlem af Dansklærerforeningen får du 10 % rabat på de åbne minikurser og på medlemskab af Sprogklubben hos Tjeksproget.dk
Læs mere på tjeksproget.dk/minikurser og tjeksproget.dk/sprogklubben


 

Har du ideer til andre steder, arrangementer eller produkter som er relevante for dansklærere, må du meget gerne skrive til dansklf@dansklf.dk, så samler vi ideerne sammen og ser hvad der kan lade sig gøre.