De tre små kinesere

De tre små kinesere

Billedroman
Af Jesper Wung-Sung
ISBN: 
9788772111155
Målgruppe: 
4.-9. klasse

De tre små kinesere er Jesper Wung-Sungs fortælling om tre små kinesere, der af selveste kejseren sendes på en farefuld mission: at finde den største digter i verden. Fortællingen er fabelagtigt illustreret af Otto Dickmeiss. Oplagt til litteraturarbejde og analyse af samspillet mellem tekst- og billede i 4.-9. klasse. Indgår i serien Billedroman.

Levering 1-3 dage
Kr. 169,00
Medlemspris: Kr. 126,75 (gælder kun på ét eksemplar)
Alle priser er ekskl. moms

Beskrivelse

Yderligere info

Anmeldelser

Kejseren af Kina har kun ét ønske: gode historier. Derfor sendes de tre små kinesere Tjung, Tjang og Tjing om på den anden side af kloden for at finde digteren over alle digtere. Hvis det ikke lykkes for dem, vil de få hugget hovederne af – og blive brugt som kejserlige dørstoppere! 

De tre små kinesere er skrevet af Jesper Wung-Sung og illustreret af Otto Dickmeiss.

Oplagt til litteraturarbejde og analyse af samspillet mellem tekst og billede i 4.-9. klasse.

Indgår i serien Billedroman.

Se uddrag fra bogen.

ISBN: 
9788772111155
Antal sider: 
72
Årstal: 
2019
Forlag: 
Dansklærerforeningens Forlag
Uddannelse
MELLEMTRIN
UDSKOLING
Vægt: 
0.31
Anmeldelser: 

[…] "Jesper Wung Sung bevæger sig i eventyrgenren, når han fortæller om kejseren, der sender bud efter tre små kinesere. Forfatteren anvender et lyrisk sprog og leger med mange sproglige finurligheder. I samarbejde med Otto Dickmeiss og hans genkendelige streg lægges der utallige intertekstuelle spor ud til læserne, bl.a. til flere af H.C. Andersens værker. Historien er sjov at læse for alle børn og barnlige sjæle, der vil more sig over den verden, de tre kinesere bevæger sig i. […] Historien anbefales i høj grad til PLC, da den egner sig til fælleslæsning og litteratursamtaler."
(Materialevurdering DBC, uge 1/2020. Af Lisbeth Thue Hansen) 


"[…] en eventyrlig og humoristisk udgivelse med en masse intertekstualitet fra @jesperwungsung og @ottodickmeiss. […] Endnu en fortælling fra Jesper, hvor han på fineste måde leger med eventyrgenren med prøvelser, humor, poesi og referencer til H.C.Andersen der også ses så fint i Otto Dickmeiss karakteristiske illustrationer. […] De tre små kinesere kan og bør læses for fornøjelsen og hyggens skyld. Bogen er fra forlagets serie med billederomaner og er virkelig oplagt at anvende for dansklærere, der skal arbejde med eventyrgenren hos de ældste elever. En fortælling med guf for enhver dansklærer med fokus på genretræk, forholdet mellem tekst og billede og selvfølgelig referencerne til H.C.Andersen og hvilke af hans eventyr Jesper har flettet ind."
(Instagram, litteratur_til_danskfaget, 25. januar 2020)
Læs hele anmeldelsen.


"[…] "De tre små kinesere” er historie, der indeholder mange andre historier. Mellemtrinnets elever kan finde referencerne i tekst og billeder, mens den gode historie bliver til gennem elleve kapitler."
(DANSK nr. 4/2019. Af Bodil Christensen, lektor i dansk, master i børnelitteratur læreruddannelsen, Aalborg)
Læs hele anmeldelsen (pdf)


"Dansklærerforeningens Forlag viser gang på gang vejen i forhold til fag- og skønlitterære udgivelser. En serie som jeg er særligt begejstret for er Billedromanen.
[…] 
Nu er der kommet to nye skud på stammen af Billedromaner. Dorte Karrebæk "Man begraver de døde”. Jesper Wung-Sung/Otto Dickmeiss “De tre små kinesere”. Man er ikke i tvivl om, de er afsenderne. Karrebæk dystert - men alligevel med en varme. Wung-Sung med et sprogligt overskud, masser af intertekstualitet og (selvfølgelig) H. C. Andersen. Hvis du ikke har stiftet bekendtskab med Billedromanen - så lån hele serien - og husk at få de nye med!"

(Instagram, bausagerbooks, november 2019)
Læs hele anmeldelsen.