Del din viden

Del din viden

Faglig formidling i dansk
Af Sune Weile og Jan Aasbjerg Petersen
ISBN: 
9788772111322
Målgruppe: 
stx
hf
hhx
htx
eux

Del din viden. Faglig formidling i dansk er en grundbog til ungdomsuddannelser, der klæder elever og kursister på til at kunne formidle deres viden i mange forskellige medier og genrer, fx mundtlige oplæg, artikler, podcast og SoMe.

Levering 1-3 dage
Kr. 199,00
Medlemspris: Kr. 149,25 (gælder kun på ét eksemplar)
Alle priser er ekskl. moms

Beskrivelse

Yderligere info

Facebook, Twitter, aviser, tv og YouTube. Medierne er mange, når vi får vores daglige dosis af viden. Men hvilken betydning har mediet for den måde, der formidles på? Hvilke medier lægger op til interaktion, og hvilke fokuserer på fordybelse? I vores hverdag møder vi konstant faglig formidling, der forsøger at gøre os klogere på verden. Det kræver, at vi både er nysgerrige og kritiske overfor, hvad andre forsøger at fortælle os. Samtidig er det afgørende at spørge sig selv, hvad der skal til for selv at blive en dygtig formidler. For i en verden hvor vi hele tiden bliver præsenteret for ny viden, skal vi også selv være i stand til at fortælle, hvad vi ved.

Del din viden. Faglig formidling i dansk er en grundbog til ungdomsuddannelser, der klæder elever og kursister på til at kunne formidle deres viden for herigennem at kunne øve indflydelse på den demokratiske debat. Bogen arbejder receptivt og produktivt med faglig formidling i klassiske formater som det mundtlige oplæg og den populærvidenskabelige artikel, og inddrager også digitale medier og genrer, herunder sociale medier, podcast, blog og webfeature. Den kan således anvendes overalt i danskfaget, hvor man ønsker at indflette det formidlende aspekt. 

Del din viden, når du har læst denne bog.

Se uddrag fra bogen.

ISBN: 
9788772111322
Antal sider: 
168
Årstal: 
2020
Forlag: 
Dansklærerforeningens Forlag
Uddannelse
STX
HF
HHX
HTX
Vægt: 
0.32