Den journalistiske fortælling

Den journalistiske fortælling

Arbejdsbog + antologi
Af Søren Boy Skjold
ISBN: 
9788779967304
Målgruppe: 
stx
hf
hhx
htx og eux

***GULE TILBUD!***
​(Til og med 31. januar 2021)

Bogen er tænkt som en arbejdsbog, der giver eleverne værktøjer til både at analyse journalistiske fortællinger og til selv at skrive mere fængende med brug af virkemidler fra den journalistiske fortælling. Bogen igennem gives forslag til såvel dansk- som tværfaglige opgaver.

Levering 1-3 dage
Kr. 30,00
Medlemspris: Kr. 30,00 (gælder kun på ét eksemplar)
Alle priser er ekskl. moms

Beskrivelse

Yderligere info

Den journalistiske fortælling er populær, selv om mediebranchen ellers er i krise, avisernes oplag falder, og seerne forlader de traditionelle tv-kanaler. Den dækker et tilsyneladende universelt behov, vi mennesker har for at høre en god historie. 

Den journalistiske fortælling – arbejdsbog + antologi introducerer eleverne til genrens virkemidler og historie frem til nutidens multimedie-fortællinger, hvor lyd, foto, video og tekst er med til at fastholde læserens interesse fra start til slut. Bogen er tænkt som en arbejdsbog, der giver eleverne værktøjer til både at analysere journalistiske fortællinger og til selv at skrive mere fængende med brug af virkemidler fra den journalistiske fortælling. Bogen igennem gives forslag til såvel dansk- som tværfaglige opgaver, og et perspektiverende kapitel sætter fokus på formidling af fag og videnskab. 

Antologien rummer ti spændende og tankevækkende nyere tekster, hentet fra aviser, dokumentariske bøger og ’singler’. Til sammen viser eksemplerne noget af den store spændevidde, der er i de gode journalistiske fortællinger.

ISBN: 
9788779967304
Antal sider: 
208
Årstal: 
2015
Forlag: 
Dansklærerforeningens Forlag
Uddannelse
STX
HF
HHX
HTX
Vægt: 
0.48