diglit

diglit

#den nyeste litteratur på nettet
Af Karen Wagner
ISBN: 
9788779968943
Målgruppe: 
stx
hf
hhx
htx og eux

Bogen introducerer til digital litteratur i bred forstand og klæder eleverne på til at blive gode læsere af det 21. århundredes komplekse medie- og tekstunivers, hvor litteratur optræder i forskellige medier og med forskelligt samspil mellem ord, lyd, billede og bevægelse.

Levering 1-3 dage
Kr. 189,00
Medlemspris: Kr. 141,75 (gælder kun på ét eksemplar)
Alle priser er ekskl. moms

Beskrivelse

Yderligere info

Flashdigt, facebooklitteratur, hyperfortælling, twitteratur, iPad-roman. I takt med digitaliseringen skyder nye litterære formater frem, som kræver nye opmærksomhedspunkter for tekstanalysen.

diglit #den nye litteratur på nettet introducerer til digital litteratur og dets nye genrer. Mange unge forfattere udnytter de teknologiske platforme. Derfor er bogen også en introduktion til samtidslitteraturen, dens begreber og litterære former.

Hvert kapitel har en gennemgang af stof og begreber med tilhørende øvelser, der veksler mellem analyse og kreativ tekstproduktion, hvor eleverne fx skal imitere en idé, stil og sprog i et litterært værk. I det hele taget er skriftlighed et bærende didaktisk princip i bogen.

Digital litteratur klæder eleverne på til at blive gode læsere af det 21. århundredes komplekse medie- og tekstunivers, hvor litteratur optræder i forskellige medier og med forskelligt samspil mellem ord, lyd, billede og bevægelse. Når man beskæftiger sig med digital litteratur, arbejder man på én gang med sprog, litteratur og medier.

Se uddrag fra bogen.

ISBN: 
9788779968943
Antal sider: 
160
Årstal: 
2017
Forlag: 
Dansklærerforeningens Forlag
Uddannelse
STX
HF
HHX
HTX
Vægt: 
0.00