Dyrk din personlige stemme 1. Så skrivefrøene

Dyrk din personlige stemme 1. Så skrivefrøene

Af Camilla Aaquist og René A. Christoffersen
ISBN: 
9788772111971
Målgruppe: 
Ungdomsuddannelserne

NYHED! Indgik i forårets bogpakke 2021

Dyrk din personlige stemme er en serie på tre elevhenvendte bøger med fokus på den personlige stemme. Progressionen er både tænkt ind i de enkelte bøger og i den samlede serie, der går fra små skriveøvelser over afleveringsopgaver og til den skriftlige eksamen.

Levering 1-3 dage
Kr. 139,00
Medlemspris: Kr. 104,25 (gælder kun på ét eksemplar)
Alle priser er ekskl. moms

Beskrivelse

Yderligere info

Ekstramateriale

Så skrivefrøene er første bog i en serie på tre, korte elevhenvendte bøger med fokus på den personlige stemme. I Så skrivefrøene møder eleverne to genrer – talen og klummen – og gennem eksempler og skriveøvelser bliver de introduceret for en bred vifte af sproglige virkemidler.

Bogen rummer korte introduktioner til hvert sprogligt virkemiddel, inspirationstekster skrevet af forfattere og journalister og autentiske teksteksempler fra elever, der demonstrerer den personlige stemme i eksamensgenrerne på ungdomsuddannelserne. Bogen ledsages af skitserede forløbs- og modulplaner samt handouts til skriveøvelserne i den digitale lærervejledning (se under fanen ekstramateriale).

Dyrk din personlige stemme er en serie på tre elevhenvendte bøger med fokus på den personlige stemme. Progressionen er både tænkt ind i de enkelte bøger og i den samlede serie, der går fra små skriveøvelser over afleveringsopgaver og til den skriftlige eksamen.

Se uddrag fra bogen.

ISBN: 
9788772111971
Antal sider: 
88
Årstal: 
2021
Forlag: 
Dansklærerforeningens Forlag
Uddannelse
STX
HF
HHX
HTX
EUD
Vægt: 
0.28

Hent lærervejledning, opgaveark og klummer til "Dyrk din personlige stemme 1 – Så skrivefrøene" på dansklf.dk/stemme1