En - to - tre - NU!

En - to - tre - NU!

Frit for fantasi
Af Jesper Wung-Sung
ISBN: 
9788772111223
Målgruppe: 
7.-10. klasse

4. udgave, 1. oplag

En – to – tre – NU! foreligger nu i ny udgave med omslagsillustration af Rasmus Meisler.

Levering 1-3 dage
Kr. 179,00
Medlemspris: Kr. 134,25 (gælder kun på ét eksemplar)
Alle priser er ekskl. moms

Beskrivelse

Yderligere info

Anmeldelser

Ekstramateriale

Jeppe er et stort basketballtalent og lige begyndt i 1. g. Til introfesten forelsker han sig i den smukke Cecilie, og tilværelsen tegner sig lys. Men snart truer det største nederlag af alle. Alligevel vælger Jeppe og Cecilie at tage kampen op og udfordre skæbnen.


Undervisningsforløb
Der er udarbejdet fire undervisningsforløb med didaktiske overvejelser og konkrete bud på, hvordan bogen og den tilhørende film kan bruges i undervisningen.
Hent undervisningsforløbene gratis på dansklf.dk


En – to – tre – NU! indgår i serien Frit for fantasi.

ISBN: 
9788772111223
Antal sider: 
192
Årstal: 
2019
Forlag: 
Dansklærerforeningens Forlag
Uddannelse
UDSKOLING
Vægt: 
0.29
Anmeldelser: 

" ... Romanen blev oprindeligt udgivet i 2001, og den har været forud for sin tid, for den holder stadig her i 2016. Nu får den ovenikøbet øget aktualitet med en filmatisering.
... Det er på alle måder en fremragende roman, som indeholder alle de elementer, og som opfylder alle de krav, der stilles til en roman. På Dansklærerforeningens hjemmeside ligger et langt undervisningsforløb med refleksioner, konkrete arbejdsforslag, idéer til supplerende litteratur med mere. Derudover ligger der tre korte forløb: 1. Du har set filmen og skal læse bogen, 2. Du har læst bogen og skal se filmen og 3. Du har ikke læst bogen, men skal se filmen. Det er genialt og en guldgrube for enhver dansklærer.
Hvis bogen ikke allerede findes i diverse samlinger rundtom i landet eller på skoler, er det nu, den skal købes.
" (Tove Staugaard, folkeskolen.dk, 24. maj 2016)
Læs hele anmeldelsen her.

"Det er en perfekt sørgmodig bog. Helt uden medynk og velmenende råd. Wung-Sung er sentimental på den gode måde." (Steffen Larsen, Politiken, d. 2. februar 2002).
 

"Jesper Wung-Sung har skrevet en virkelig god, intens og gribende ungdomsroman, der tager genren alvorligt. Forfatteren er solidarisk med det miljø og de personer, der beskrives i romanen, og så lykkes det at finde frem til en sproglig tone, der til fulde yder romanens tema retfærdighed." (Ove Christensen, Kristeligt Dagblad, d. 10. januar 2002).
 

"Disse ungdomskulturelle koder samt Wung-Sungs veludviklede sprogøre for kammeratskabsgruppens jargon giver romanen en særlig tone og et spændstigt og humoristisk referencefelt, som både er kærligt og gennemsanset troværdigt. Der er ikke én falsk tone i denne ungdomsroman, som i sin vibrerende ægthed helt utvungent forener det klassiske og det moderne." (Henning Mørch Sørensen, Information, d. 29. juli 2002).


"Mens Jesper Wung-Sungs novellesamling fra 2000 Og havet klapper var et eksperimentarium, hvor en hel stribe litterære skabeloner blev testet i fremragende og original udførelse, holder den foreliggende roman En-to-tre - nu! tungen lige i munden hele vejen igennem. Romanen har ganske enkelt stil, samtidig med at den fremholder et næsten klassicistisk ideal om balance som ledetråd både for skrivemåde og moral – for ligesom i 1700-tallets litteratur hænger disse to størrelser her uløseligt sammen." (Frits Andersen, Weekendavisen, Berlinske, d. 1. februar 2002).
 

Kundeanmeldelser
"... Jesper Wong-Sungs fortælling vil gå lige i hjertet for selv de koldeste sjæle med mange livlige detaljer. Dette er en bog som jeg, og sikkert mange andre, bliver glad af at læse. Bogen har et meget ungdommeligt sprog, og det var lige før jeg troede på, at det faktisk var teenageren Jeppe der fortalte historien fordi Jesper Wong-Sung har ramt plet med de overvejelser og tanker der flyver rundt på en teenager dreng.
... Jeg vil klart anbefale bogen til venner, og jeg skal helt sikkert ind og se filmen. Så hvis du vil have en fantastisk, levende fortælling om både sorg og glæde, så er En, To, Tre, NU! lige noget for dig." 
(Christian Fiil, 15 år, kundeanmeldelse fra bog-ide.dk, 2016).  Læs hele anmeldelsen her.

" ... en fantastisk fortælling, der sætter et utal af følelser i gang hos læseren. Måden, Jesper Wung-Sung formår at skrive på, gør bogen letlæselig, humoristisk, men samtidig med en alvorlig mine lige under overfladen. Man kommer helt tæt på hovedpersonerne, deres liv og alle deres følelser. Blandingen af sport, ungdomslivet, kærligheden og sygdommen er helt genialt sammensat. Så hvis du gerne vil læse en bog der sætter tanker og følelser i gang hos læseren, så er dette helt klart en bog for dig. Giv dig selv tid til at læse den. Det er en beslutning du ikke kommer til at fortryde!" (Sofie Hoffman, 16 år, kundeanmeldelse fra bog-ide.dk, 2016). Læs hele anmeldelsen her.

"Jeg har læst denne bog i sammenhæng med projekt i skolen og vil varmt anbefale den hvis man er til spænding og drama kærlighed og sorg."  (Emmely Nancke, kundeanmeldelse fra bog-ide.dk, 2016). Læs hele anmeldelsen her.

Undervisningsforløb
Der er udarbejdet fire undervisningsforløb med didaktiske overvejelser og konkrete bud på, hvordan bogen og den tilhørende film kan bruges i undervisningen. Hent undervisningsforløbenen gratis her på dansklf.dk