Faglige forbindelser i dansk

Faglige forbindelser i dansk

Teori og metode
Af Lisbeth Nyborg & Mette Trangbæk Hammer
ISBN: 
9788779965218
Målgruppe: 
stx
hf
hhx
htx og eux

Et supplementsbind til Faglige forbindelser i dansk. Sprog, litteratur og film.

Levering 1-3 dage
Kr. 149,00
Medlemspris: Kr. 119,25 (gælder kun på ét eksemplar)
Alle priser er ekskl. moms

Beskrivelse

Yderligere info

Faglige forbindelser i dansk – teori og metode er et supplementsbind til Solveig Bennike, Lisbeth Nyborg og Mette Trangbæk Hammers Faglige forbindelser i dansk. Sprog, litteratur og film fra 2005.

Bogen imødekommer det krav om teoretisk og metodisk bevidsthed der med gymnasiereformen kom ind i gymnasiets undervisning som led i uddannelsens studieforberedende formål – og som betyder at de metoder der anvendes i dansk, skal diskuteres, og at der skal reflekteres over hvilket teoretisk grundlag de bygger på.

Hvor Faglige forbindelser i dansk løbende forklarer og demonstrerer danskfagets analytiske greb og begreber, giver Faglige forbindelser i dansk – teori og metode en mere systematisk fremstilling og diskussion af fagets teorier og metoder.

Bogen gennemgår og kombinerer metoder til arbejdet med sprog, litteratur og medier svarende til den integration af fagets områder der er i Faglige forbindelser i dansk. Fremstillingen er, som i Faglige forbindelser i dansk, suppleret med spørgsmål og opgaver så eleverne selv kan gøre erfaringer med en metodisk tilgang til teksterne og blive vænnet til at formulere deres refleksioner.

ISBN: 
9788779965218
Antal sider: 
160
Årstal: 
2011
Forlag: 
Dansklærerforeningens Forlag
Uddannelse
STX
HF
HHX
HTX
Vægt: 
0.44