Faglige forbindelser i dansk. Grundbog

Faglige forbindelser i dansk. Grundbog

Af Solveig Bennike, Lisbeth Nyborg og Mette Trangbæk Hammer
ISBN: 
9788779961203
Målgruppe: 
stx
hf
hhx
htx og eux

Faglige forbindelser i dansk er en indføring i danskfagets grunddisciplin, analysen.

Levering 1-3 dage
Kr. 159,00
Medlemspris: Kr. 119,25 (gælder kun på ét eksemplar)
Alle priser er ekskl. moms

Beskrivelse

Yderligere info

Med fortællingen som den røde tråd udfoldes analysens begreber og procedurer på fagets tre hovedområder: sprog, litteratur og medier.

Og netop i fortællingen bliver den tætte sammenhæng mellem de tre områder særligt tydelig. Som fortællinger består af sprog, er sproget selv fortælling – helt ned til den enkelte sætning.

Bogen består af afsnittene Sproget i verden - verden i sproget, Kunsten at fortælle og Den gode filmfortælling, der alle indarbejder termer og begreber fra områderne sprog, litteratur og medier. I afsnittene Den gode fortolkning, Mundtlighed, Skriftlighed trænes fagets grundlæggende procedurer, genrer og udtryksformer.

Faglige forbindelser i dansk består af en grundbog med indføring i begreber med tilhørende eksempler og opgaver, og en antologi med supplerende materiale.

Bogen kan med sine modeller og korte, overskuelige begrebsdefinitioner anvendes i hele forløbet. Den er rigt forsynet med opgaver der gør det muligt at arbejde med stoffet både individuelt, i grupper og i klassen.

ISBN: 
9788779961203
Antal sider: 
256
Årstal: 
2012
Forlag: 
Dansklærerforeningens Forlag
Uddannelse
STX
HF
HHX
HTX
Vægt: 
0.70