Forlaget

Et forlag med historie
Dansklærerforeningen har en lang tradition for at udgive bøger til dansklærere. Det hele startede i 1885, da Dansklærerforeningen blev stiftet, men frem til 1921 var den en lille eksklusiv klub for 150 lærere i hovedstaden. I dag har Dansklærerforeningen ca. 7.000 medlemmer fordelt over hele landet. Efter at have udgivet bøger sammen med andre forlag siden 1885 valgte Dansklærerforeningen i 1980 at etablere sit eget forlag, Dansklærerforeningens Forlag.

Dansklærernes eget forlag
Dansklærerforeningens Forlag ejes af Dansklærerforeningen, og forlaget er således medlemmernes – lærernes – eget forlag. Er du forfatter, er du meget velkommen til at sende dit manuskript eller ideoplæg til os – vi er altid på udkig efter nye forfattere. Kontakt gerne redaktionen.

Vi udgiver skønlitteratur og undervisningsmaterialer til dansk i hele uddannelsesforløbet, og vores ambition er at udvikle og udgive undervisningsmaterialer, der kan inspirere og motivere til udvikling af danskfaglige kundskaber og kompetencer. Det gør vi ved at udgive undervisningsmaterialer til danskfaget som fagligt og fagdidaktisk understøtter, stimulerer og udfordrer til den bedst mulige undervisning og læring.
Du kan se og købe vores udgivelser her på dansklf.dk/shop

Se vores kataloger.

Har du henvendelser vedrørende salg, bedes du kontakte salgsafdelingen.

Shop

Undervisningsmaterialer, faglitteratur, børne- og ungdomslitteratur, plakater, Læsefiduser og meget mere.

Følg os på Facebook