Forlaget tilbyder

Som forfatter hos Dansklærerforeningens Forlag samarbejder du med dygtige og engagerede redaktører, der giver dig en skarp, danskfaglig sparring på dit manuskript. Vi arbejder sammen med de dygtigste grafikere og illustratorer og har som mål at udgive kvalitetsbøger med et præcist danskfagligt indhold.

Som forfatter hos Dansklærerforeningens Forlag udkommer din bog i bogpakken til Dansklærerforeningens medlemmer. Forlaget er foreningsejet, og det er forlagets fremmeste opgave at producere udgivelser til Dansklærerforeningens medlemmer i form af bogpakker. Bogpakken udkommer halvårligt, forår og efterår og henvender sig sektionsvis til de tre niveauer i folkeskolen, til ungdomsuddannelserne og læreruddannelsen. Som forfatter har du også mulighed for – qua din udgivelse – at tilbyde kurser til foreningens medlemmer.

Forlaget samarbejder tæt med foreningen, der tilbyder en medlæser til dit manuskript. Dermed får du sparring på dit manuskript undervejs i processen i forhold til målgruppen, dit didaktiske fokus og dit materiales anvendelighed i undervisningen.

Er du skønlitterær forfatter får du en skarp redaktionel sparring på dit manuskript for at sikre den gode, skønlitterære kvalitet. Din bog udsendes på det kommercielle marked, men qua foreningen udbredes din bog til danske skoleelever. Du har også mulighed for at udgive i en af vores velansete og anerkendte skønlitterære serier. Du kan læse mere om serierne her.

Som forfatter hos Dansklærerforeningens Forlag indtræder du i et kvalitetsbevidst forlag med lange traditioner for udgivelser af læremidler og skønlitteratur.