Forside / Undervisningsforløb / Undervisningsforløb – Ungdomsuddannelse / Forløbsbeskrivelse til "Atlet, supporter, helt. Idrætslitteratur"

Forløbsbeskrivelse til "Atlet, supporter, helt. Idrætslitteratur"

Undervisningsforløb Undervisningsforløb – Ungdomsuddannelse
  • Forfatter: Dansklærerforeningens Forlag

Her finder læreren den relevante forløbsbeskrivelse til stx/hf, hhx/merkantil eux eller htx/teknisk eux. Word-dokumenterne indeholder undervisningsbeskrivelser, faglige mål, modulplaner, lektier, øvelser og skriftlige opgaver, som man kan copy-paste til OneNote, Docs eller Word, som man lyster. Forløbet kan følges til punkt og prikke, eller man kan pille og plukke, som det passer. Her er således inspiration til en travl lærer-hverdag.

Download forløbsbeskrivelserne:

Forløbsbeskrivelse til stx/hf (6 moduler eller 12 lektioner)
>Download filen (docx)

Forløbsbeskrivelse til hhx/merkantil eux (6 moduler eller 12 lektioner)
>Download filen (docx)

Forløbsbeskrivelse til htx/teknisk eux (6 moduler eller 12 lektioner)
>Download filen (docx)

Om bogen "Atlet, supporter, helt. Idrætslitteratur"
I Danmark spiller idræt en stor rolle, og medierne er fulde af store og små sportsbegivenheder. Der er således masser af sports-journalistik, men der findes faktisk også sports-litteratur. Atlet, supporter, helt. Idrætslitteratur handler om de menneskelige erfaringer, som idræt kan give, der skildres i litteraturen. I læsninger af epik, lyrik, drama og essays tematiseres idræt gennem de tre typer: atleten, supporteren og sportshelten.

Læs mere

Beskrivelse

Information

  • Forfatter: Dansklærerforeningens Forlag
  • Emner: Litteratur