Fra ord til jord

Fra ord til jord

Verdensmål i dansk
Af Tony S. Andersen og Rasmus Storm
ISBN: 
9788772111612
Målgruppe: 
stx
hf
hhx
htx
eux

Fra ord til jord vil med udgangspunkt i FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling illustrere, hvordan danskfaget også har relevans uden for klasselokalet. Bogen er designet med udgangspunkt i læreplanerne fra stx og hf, men kan også anvendes på andre ungdomsuddannelser.

Levering 1-3 dage
Kr. 199,00
Medlemspris: Kr. 149,25 (gælder kun på ét eksemplar)
Alle priser er ekskl. moms

Beskrivelse

Yderligere info

Anmeldelser

Fra ord til jord vil med udgangspunkt i FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling illustrere, hvordan danskfaget også har relevans uden for klasselokalet.

Det er bogens hensigt at anspore til en reflekteret – og måske ændret – adfærd, og eleverne præsenteres derfor for et bredt udvalg af multimodale tekster og skriftlige opgaver, der lægger op til diskussion og selvstændig refleksion.

I Fra ord til jord er de fleste faglige mål, genrer og kanonforfattere repræsenteret, hvilket gør den anvendelig som rejsekammerat igennem de to eller tre år, en ungdomsuddannelse varer. Bogen kan benyttes i sin helhed eller som en resurse i forbindelse med kortere forløb.

Fra ord til jord er designet med udgangspunkt i læreplanerne fra stx og hf, men kan også anvendes på andre ungdomsuddannelser.

Se uddrag fra bogen.

ISBN: 
9788772111612
Antal sider: 
200
Årstal: 
2020
Forlag: 
Dansklærerforeningens Forlag
Uddannelse
STX
HF
HHX
HTX
EUD
Vægt: 
0.57
Anmeldelser: 


Stinkende, god bog med uendelige muligheder
"[…] Hvis du ønsker, at dine elever skal arbejde med god og anderledes litteratur med efterglød, hvis du har en ægte interesse i at dyrke elevernes evne til refleksion, hvis du ønsker at oparbejde et grundlag for, at dine elever selv kan tage stilling, og hvis du tænker et dannelsesbegreb, som griber ud i verden er lige sagen, så er Fra ord til jord bogen, du skal have fat i. God fornøjelse!"
(DANSK 1/2021. Af Ida Geertz-Jensen)

Læs hele anmeldelsen (pdf)