Fra en anden klode

Fra en anden klode

Læs litteratur i 5.-6. klasse
Af Ingelise Moos og Karen Vilhelmsen
ISBN: 
9788779962552
Målgruppe: 
5.-6. klasse
Serie: 

I bogens brede udvalg af nyere børnelitteratur – historier, noveller, digte og sange - møder eleverne temaer, der er i børneøjenhøjde, og som samtidig udvider deres horisont.

Levering 1-3 dage
Kr. 99,00
Medlemspris: Kr. 74,25 (gælder kun på ét eksemplar)
Alle priser er ekskl. moms

Beskrivelse

Yderligere info

Ekstramateriale

Fra en anden klode. Læs litteratur i 5.-6. klasse følger op på materialet Omme bag klædeskabet. Læs litteratur i 3.-4. klasse. Begge bøger lægger op til, at eleverne både oplever og arbejde.

Der er tale om litteraturundervisning, der fører til noget, forstået på den måde at eleverne skal blive bevidste om sig selv som litteraturlæsere, og hvad det er, der gør læsning af litteratur værdifuld. De skal udvikle deres fiktionskompetencer og lære de danskfaglige begreber og udtryk, som knytter sig til læsningen af litteratur på mellemtrinnet.

I bogens brede udvalg af nyere børnelitteratur – historier, noveller, digte og sange - møder eleverne temaer, der er i børneøjenhøjde, og som samtidig udvider deres horisont. Eleverne skal lære, at tekster for det meste drejer sig om noget andet og mere, end de handler om. Den gode tekst vil undre og pirre elevernes nysgerrighed, og den vil give anledning til at tale om både form og indhold.

Materialet er udarbejdet af Ingelise Moos og Karen Vilhelmsen. Sammen står de bl.a. bag bogen Men først skal bogen læses. Litteratursamtale som litteraturpædagogisk arbejdsform i skolestarten.

Fra en anden klode indgår i serien Dansk er...

ISBN: 
9788779962552
Antal sider: 
150
Årstal: 
2011
Forlag: 
Dansklærerforeningens Forlag
Uddannelse
MELLEMTRIN
Vægt: 
0.68