Bogpakke – Få 60 % rabat

**Så er bogpakkebestillingen åben!**

Bestil NU, og få 60 % rabat på de nye titler 
Til og med mandag den 9. november kan du som medlem forudbestille de udgivelser, du vil købe med 60 % rabat. Du sammensætter selv din bogpakke, og kan derfor vælge om du vil købe en, flere eller alle de nye udgivelser (dog kun et eksemplar af hver titel). Læs mere under Generelt om bogpakker.

► Se, og bestil de nye udgivelser – til Grundskolen. 

 Se, og bestil de nye udgivelser – til Ungdomsuddannelserne.


Efterårets bogpakke bugner af flotte bøger til din undervisning
Lær fx dine elever at skrive trykbogstaver med Læsefidusen, læs lydlet med Nor og Frida, arbejd med funktionel grammatik i Stjerneskud, eller læs mere om rumkadetten Thomas Goodboy i sci-fi-serien Ny Sparta. I kan også bygge bro mellem fælles og selvstændig læsning med materialet Læs! Læs! Læs!, arbejde med egen fiktionsskrivning med Fortællerejsen eller med erindringsgenren ud fra Mette Hegnhøjs og Annette Herzogs illustrerede erindringer i serien Min historie, og I kan få styr på litteraturhistorien med Spot på litteraturhistorien. Og til ungdomsuddannelserne har vi Fra ord til jord der forener FN’s Verdensmål med danskfagets læreplaner, Podcast, der guider til opdagelser i podcastuniverset, og ikke mindst vores helt nye og gennemreviderede udgaver af Begreb om dansk.

Plakater
Ud over de mange nye bøger indeholder bogpakken fire plakatsæt med flotte, funktionelle plakater til ophængning i klassen. Plakaterne hører til hhv. Læsefidusen 0Stjerneskud 1-3Sæt spor til den mundtlige prøve og Sæt skrivespor til prøven.


HUSK! Automatisk bogpakke – så slipper du for selv at bestille
Ønsker du som medlem at modtage de nye bogpakker, uden at du skal bestille hver gang de udkommer, kan du tilmelde dig automatisk bogpakke. Når du er tilmeldt "automatisk bogpakke", modtager du automatisk bogpakken to gange årligt (forår og efterår) – og får automatisk 60 % rabat i forhold til normalprisen.
Læs mere om muligheden for "automatisk bogpakke".

Levering
Bogpakkebestillinger leveres med GLS fra den 9. november 2020. Der opkræves et ekspeditionsgebyr på 59,00 kr. ekskl. moms på alle forsendelser.

Tidligere bogpakker
Her kan se hvilke udgivelser der har været i de tidligere bogpakker.