Ingenmandsland

Ingenmandsland

Af Tine Vilendal Petersen
ISBN: 
9788779967977
Målgruppe: 
6.-10. klasse

***GULE TILBUD!***
​(Til og med 31. januar 2021)

Erik og hans venner er i en indædt sneboldkamp mod byens arbejderdrenge. I det helt store sneboldslag, hvor borgerdrengene står overfor arbejderdrengene i den afgørende kamp er det lige ved at gå gruelig galt. Samtidig raser krigen ude i den store verden. Ingenmandsland er den sjette bog i EKKO-serien.

Levering 1-3 dage
Kr. 10,00
Medlemspris: Kr. 10,00 (gælder kun på ét eksemplar)
Alle priser er ekskl. moms

Beskrivelse

Yderligere info

Erik og hans venner er i en indædt sneboldkamp mod byens arbejderdrenge. I det helt store sneboldslag, hvor borgerdrengene står overfor arbejderdrengene i den afgørende kamp er det lige ved at gå gruelig galt. 
Samtidig raser krigen ude i den store verden.  …”Erik sætter farten ned, endnu tættere på kan han se, at de har bundet Hans til togskinnerne ude i ingenmandsland. Hans ligger på knæ, og hans hænder er surret sammen, og et tovværk forbinder dem til en jernbanesvelle. De skyder til måls efter ham. Hans ligger med ryggen til arbejderungerne, hans tøj skiller ad. De dumpe lyde af iskugler, der rammer Hans, blander sig med lyden af Eriks egen puls."

Ingenmandsland handler om at være barn under 1. Verdenskrig. Bogens første del er en flot illustreret, fiktiv fortælling, mens anden del af bogen præsenterer faktuelle oplysninger om det emne, den fiktive historie handler om – fx hvor længe varede 1. Verdenskrig, hvor mange omkom under krigen, hvilke våben brugte man, og hvad betyder ordet Ingenmandsland?

Ingenmandsland er den sjette bog i EKKO-serien, der kobler fiktion og fakta. Med serien kan litteraturarbejdet gå nye veje. 

ISBN: 
9788779967977
Antal sider: 
40
Årstal: 
2016
Forlag: 
Dansklærerforeningens Forlag
Uddannelse
MELLEMTRIN
Vægt: 
0.12