Jagten på et menneske

Jagten på et menneske

Frit for fantasi
Af Svend Åge Madsen
ISBN: 
9788772110509
Målgruppe: 
7.-10. klasse

Romanen er en genudgivelse af Svend Åge Madsens stadigt aktuelle titel, der indgår i serien Frit for fantasi.

Levering 1-3 dage
Kr. 179,00
Medlemspris: Kr. 134,25 (gælder kun på ét eksemplar)
Alle priser er ekskl. moms

Beskrivelse

Yderligere info

Anmeldelser

Ekstramateriale

”Jeg havde revet mig flere steder, blødte på kinden, mærkede en sviden på låret hvor der var revet hul i bukserne. Ikke noget af betydning lige nu, men noget der ville trætte mig i længden. Alt tydede på at denne dyst ville blive afgjort på udholdenhed. Selv en lille skramme udmarver, når man først er blevet træt.”

Ungdomsroman Jagten på et menneske handler om Asser og Tobia, der begge er arbejdsløse. Eller mere præcist, det ville de have været, hvis ikke det var fordi, der var fundet utraditionelle metoder til at komme arbejdsløsheden til livs på! Her er omdrejningspunktet at et tydeligt samfundsproblem kan betyde at utraditionelle løsninger tages i brug!

Romanen er en genudgivelse af Svend Åge Madsens stadigt aktuelle titel, der indgår i Serien Frit for fantasi.

Se uddrag fra bogen. 

ISBN: 
9788772110509
Antal sider: 
120
Årstal: 
2018
Forlag: 
Dansklærerforeningens Forlag
Uddannelse
UDSKOLING
Vægt: 
0.18
Anmeldelser: 


... “Genlæst i 2018 fornemmes romanen som værende langt mere tilgængelig for unge, både hvad angår sprog, komposition og indhold, end dengang. De unge stiller jo også op med andre og anderledes opdaterede fiktionskompetencer end dengang. "Jagten på et menneske" og nogle af Svens Åge Madsens klassiske kortprosatekster kunne fint fungere som en introduktion til forfatterskabet og Madsens fiktionsunivers i de ældste klasser i grundskolen.” (Bogbotten.dk, 6. juni 2018. Af Søren Fanø)
Læs hele anmeldelsen på bogbotten.dk 


En skøn anmeldelse og læsning på Folkeskolen.dk af ”Jagten på et menneske”, der - iklædt et nyt udseende- var med i forårets bogpakke 2018: 
”Genudgivelsen er veltimet. Bogens tematikker passer glimrende ind i det senmoderne samfunds brydertag med etik og jagten på noget, der ligner en mening. […] "Jagten på et menneske" er en god historie og leverer elementær spænding, etiske overvejelser og litterære kvaliteter på trods af forsimplingen. Svend Åge Madsens forkærlighed for leg med navnesymbolik findes også i romanen, og dermed bliver "Jagten på et menneske" et fint første møde med mesteren.” (Folkeskolen.dk, 4. juni 2018. Af Alice Buchhave Nørlem)
Læs hele anmeldelsen på folkeskolen.dk

Jagten på et menneske
– Indgange til arbejdet med Svend Åge Madsens roman i folkeskolens ældste klasser

Du finder forløbet her på dansklf.dk:
dansklf.dk/Jagten-paa-et-menneske-forloeb