Kampånd

Kampånd

Af Mette Klint
ISBN: 
9788779967731
Målgruppe: 
6.-7. klasse

Noget er helt galt med Bella. Men Zach vil ikke tro på Dittes forklaring. Hvordan skal Ditte få overbevist Zach om, at en ond ånd har overtaget Bellas krop? Og hvad vil ånden egentlig? Hvorfor har den besat Bella? 
Kampånd er en fortsættelse til Sjælefred. Begge kan læses uafhængigt. 

Levering 1-3 dage
Kr. 189,00
Medlemspris: Kr. 141,75 (gælder kun på ét eksemplar)
Alle priser er ekskl. moms

Beskrivelse

Yderligere info

Anmeldelser

Ditte går i 7. klasse, er bedste ven med Zach, har fået veninder på sin nye skole – og så skal hun være storesøster! Alt tegner godt, hvis ikke det var fordi, Ditte så et mystisk blåt lys fare ind i Bella den aften på lejrskolen, hvor de legede ånden i glasset. Zach vil ikke høre om det, han nyder bare, at Bella pludselig er interesseret i ham. Ditte sætter sig for at skaffe beviser, så hun kan overbevise Zach om, at Bella er besat, og at ånden vil skade hende. Men hvorfor er ånden så interesseret i Bella? Hvem er sjælen fra den besættende ånd? Hvordan er han død, og hvorfor er han ikke ”gået til den anden side?” 

Kampånd egner sig til børn på 12-14 år med interesse i overnaturlige fænomener. Der er desuden andre mere jordnære problematikker, man som ung læser kan blive fanget af. Dittes venskab med Zach kommer i krise, ligesom hendes forhold til hendes mor, far og farens nye kone udvikler sig undervejs.

Kampånd er en fortsættelse til Sjælefred. Begge kan læses uafhængigt. 

Se vidoe med forfatteren Mette Klint, som fortæller om alle tre bøger: SjælefredKampånd og Levetid. 

ISBN: 
9788779967731
Antal sider: 
208
Årstal: 
2016
Forlag: 
Dansklærerforeningens Forlag
Uddannelse
MELLEMTRIN
UDSKOLING
Vægt: 
0.52
Anmeldelser: 

Børn & Bøgers anmelder Kirsten Aggerholm har været omkring boghylden og ser her nærmere på anden del af en serie for piger med interesse for det overnaturlige.
Denne bog (Kampånd, red.) er en uafhængig fortsættelse af Sjælefred, og emnet er stadig ånder, der ikke kan eller vil ”gå over”. De to gennemgående personer, Ditte og Zack, havde også hovedrollerne i den første bog.
... Historien er faktisk også mindst lige så spændende som den første, selv om det er meget forskellige situationer, der behandles.
 (Kirsten Aggerholm, Børn og Bøger blog.dk, 9. oktober 2016)
Læs hele anmeldelsen her på kfplc.dk