Kejserbarnet fra Sorgenfri

Kejserbarnet fra Sorgenfri

Min historie
Af Bo hr. Hansen
ISBN: 
9788772110516
Målgruppe: 
3.-7. klasse
Serie: 

NYHED! Indgik i forårets bogpakke 2018

Kejserbarnet fra Sorgenfri er Bo hr. Hansens erindringer om sin barndom i Sorgenfri i 60’erne. En fin fortælling om et ensomt barn med en fast tro på, at verden kan og skal erobres. Oplagt til arbejdet med erindringer i 3.-7. klasse.

Tilbage til oversigten med nyheder.

Levering 1-3 dage
Kr. 159,00
Medlemspris: Kr. 119,25 (gælder kun på ét eksemplar)
Alle priser er ekskl. moms

Beskrivelse

Yderligere info

Anmeldelser

Kejserbarnet fra Sorgenfri er Bo hr. Hansens erindringer om sin tidlige opvækst i Sorgenfri i 1960’erne. Vi møder den nyfødte Bo, der i sine første leveår nyder sine forældres og særligt sin mors ubetingede kærlighed. Han er et sandt mirakel, et kejserbarn og et gudeskønt dukkebarn. Efterhånden som verden vokser, og kejserbarnet møder de andre børn i sandkassen og i skolen, erfarer han langsomt, at virkelighedens verden – fuldstændigt som den i eventyrene og i superhelte-bladene – er en kompleks størrelse, hvor man både kan blive lykkeligt forblændet og nådesløst forrådt.

Kejserbarnet fra Sorgenfri er det seneste skud på stammen i erindringsserien MIN HISTORIE. Bogen er skrevet i et enkelt sprog og akkompagneres på fineste vis af Simon Væths legende illustrationer og fotos fra Bo hr. Hansens private fotoalbum.

Oplagt til arbejdet med erindringer i 3.-7. klasse.

Se uddrag fra bogen.


Tilbage til oversigten med nyheder.

ISBN: 
9788772110516
Antal sider: 
56
Årstal: 
2018
Forlag: 
Dansklærerforeningens Forlag
Uddannelse
MELLEMTRIN
UDSKOLING
Vægt: 
0.29
Anmeldelser: 

”En rigtig fin bog om manuskriptforfatteren Bo hr. Hansen. Livet i 1960’erne bliver der fortalt om i en humoristisk tone, og tegningerne er ligeledes skæve og skøre. […] Rigtig store anbefalinger til både folkebiblioteker og læringscentre.” 
(DBC, juni 2018, Mette F. Dyreborg)
Læs hele vurderingen (pdf)