Klub Solskov

Klub Solskov

Billedroman
Af Mette Vedsø
ISBN: 
9788772111162
Målgruppe: 
3.-6. klasse

Klub Solskov er Mette Vedsøs hverdagsfortælling om drengen Oskar, der ikke helt ved, hvad han går og mener om det hele. Fortællingen er illustreret af dygtige Line Lisberg Refstrup. Oplagt til litteraturarbejde og analyse af samspillet mellem tekst- og billede i 3.-6. klasse. Indgår i serien Billedroman.

Levering 1-3 dage
Kr. 169,00
Medlemspris: Kr. 126,75 (gælder kun på ét eksemplar)
Alle priser er ekskl. moms

Beskrivelse

Yderligere info

Anmeldelser

Oskar går til håndbold. Det er fint nok. Eller … måske ikke, Oskar ved det ikke helt. Det er fint med Sigurd, der er træner og med Maria, der har caféen. Men holdet? Nej, Oskar ved ikke helt med holdet, selvom Sigurd altid roser dem, også når de taber. Måske skyldes det Solskov, Holgers far – jo, der er vist noget med ham Solskov.

Klub Solskov er skrevet af Mette Vedsø og illustreret af Line Lisberg Refstrup. En fin hverdagsfortælling i ord og billeder om at turde stå ved sin mening. Og handle derefter.

Oplagt til litteraturarbejde og analyse af samspillet mellem tekst- og billede i 3.-6. klasse.

Indgår i serien Billedroman.

Se uddrag fra bogen.

ISBN: 
9788772111162
Antal sider: 
64
Årstal: 
2020
Forlag: 
Dansklærerforeningens Forlag
Uddannelse
MELLEMTRIN
Vægt: 
0.22
Anmeldelser: 

"[…] Klub Solskov anbefales varmt til danskundervisningen på mellemtrinnet. Her er nok at samtale om og iagttage og fortolke på. Desuden er den en aldeles fin, rimelig letlæst hverdagsfortælling, mange børn vil kunne genkende sig selv i. Fortællingen om Oskar og ”Klub Solskov” lægger sig smukt ind i rækken af Dansklærerforeningens Forlags væsentlige serie billedromaner beregnet på brug på skolens mellemtrin." 
(bogbotten.dk, 17. august 2020. Af Søren Fanø)
Læs hele anmeldelsen på bogbotten.dk


"Interessant fortælling om hvor svært det kan være at finde ud af, hvem og hvad man egentlig er, og hvor svært det er at sige fra, når man bør. Sproget og de udtryksfulde tegninger beskriver, hvor frustrerende det er for en ganske almindelig dreng at være ubeslutsom og tøvende. Også sidetemaer som magt, penge, små-racisme og overlegenhed har betydning i historien. God
litteratur med masser af relevant samtalestof og flot samspil mellem tekst og billeder.

Anbefales varmt. Rigtig god børnelitteratur med masser af relevante temaer og genkendelige dilemmaer."

(DBC, Materialevurdering uge 25/2020. Af Jesper Holtoug)