Det sker hos andre

INVITATION TIL KONFERENCE OM EJ BLOT TIL LYST
16. maj 2018 kl. 13-17 på Aarhus Teater Store Scene
I snart 3 år har Aarhus Teater Læring undersøgt, hvad scenekunst og teateræstetiske læreprocesser kan bidrage med i folkeskolens danskundervisning. Det har de gjort i tæt samarbejde med 6 folkeskoler i Aarhus Kommune og Odder Kommune, Aarhus Universitet og Læreruddannelsen i Aarhus. 
Læs mere om konferencen, og tilmeld dig på aarhusteater.dk 
Til: Grundskolen, læreruddannelsen, ungdomsuddannelser


Målstyret undervisning og læring for alle - to eksemplariske undervisningsforløb
Skolereformen har sat målfastsættelse og læring i fokus. Når læring for alle skal lykkes som princip, skal eleverne inddrages og undervisningen differentieres. I to film vises, hvordan undervisningen er tilrettelagt, så alle elever med afsæt i Fælles mål arbejder ud fra nærmeste udviklingszone. Læs mere her.
Se filmene gratis på filmkompagniet.dk / Link til Facebookside: facebook.com/FilmkompagnietBlixen Un-plugged
Karen Blixen beskrev sig selv som en ”Storyteller”. Dette er inspirationen til forestillingen Blixen Un-plugged: et nyskabende fortælleteater – et forsøg på at genfinde det talte ords evne til at stimulere publikum. Uden brug af stor scenografi og overdådige kostumer udfordrer Karen-Lise Mynsters iscenesættelse, sammen med skuespillerne, den traditionelle fortælletradition, bringer nyt liv og en uventet dybde ind i Blixens forfatterskab. Læs mere på blixenunplugged.dk
Tid og sted: book selv tid og sted