DANSK

Teori og praksis i danskundervisningen
DANSK formidler aktuelt fagligt og teorier og praksisbaserede erfaringer der kan bidrage som inspiration til undervisningspraksis i danskfaget i hele grundskolen.

DANSK indeholder temaartikler, debat og seneste nyt om Dansklærerforeningens aktiviteter for folkeskolelærere og lærerstuderende der er medlemmer af Dansklærerforeningen.

DANSK har et oplag på ca. 6.000 og har 600 lbby-særnumre. Tidsskriftet udgives på Dansklærerforeningens Forlag og udkommer fire gange årligt (marts, juni, oktober og december).

ISSN 2446-1598


Læs nyeste nummer af DANSK – eller læs tidligere udgaver.

DANSK 1/2020 – Reviderede Fælles Mål
Da de nye faghæfter landede på dit kateder, havde du sikkert travlt med årsplanlægningen, og med årets første nummer af DANSK, vil vi gerne hjælpe dig på vej videre ind i faghæftet. Det gør vi her med en lang række artikler, der alle tager afsæt i den nye læseplan. Og så tager vi som altid litteraturen i hånden. Nummeret rummer artikler om blandt andet Inger Christensen, Jesper Wung-Sung og Rasmus Meisler. Vi har endda fået lov til at bringe Rasmus Meislers nye, flotte forside til Jesper Wung-Sungs nyklassiker En - to - tre -NU! på forsiden.

Læs DANSK 1/2020 NB! Vi har åbnet op for adgangen til DANSK for alle resten af skoleåret.

 

TEMAER OG UDGIVELSESDATOER FOR 2020:
Nr. 1: Reviderede Fælles Mål – Udkom 3. marts 2020
Nr. 2: Tillid og råderum – Udkommer 8. juni
Nr. 3: Børne- og ungdomslitteratur – Udkommer 5. oktober
Nr. 4: Det æstetiske i danskfaget – Udkommer 14. december