DANSK

Teori og praksis i danskundervisningen
DANSK formidler aktuelt fagligt og teorier og praksisbaserede erfaringer der kan bidrage som inspiration til undervisningspraksis i danskfaget i hele grundskolen.

DANSK indeholder temaartikler, debat og seneste nyt om Dansklærerforeningens aktiviteter for folkeskolelærere og lærerstuderende der er medlemmer af Dansklærerforeningen.

DANSK har et oplag på ca. 6.000 og har 600 lbby-særnumre. Tidsskriftet udgives på Dansklærerforeningens Forlag og udkommer fire gange årligt (marts, juni, oktober og december).

ISSN 2446-1598


Læs nyeste nummer af DANSK – eller læs tidligere udgaver.

DANSK 3/2018 – Børne- og ungdomslitteratur
I dette nummer af DANSK banker et hjerte for børnelitteraturen. Som så mange gange før er årets tredje nummer af DANSK blevet til i tæt parløb med Selskabet for børnelitteratur, IBBY Danmark, der er et forum for alle, der interesserer sig for børnelitteratur. Det har givet et spændende blad, der byder på debat om litteraturens vilkår og de vilkår litteraturen skaber. Der er tekster om bøger og ikke mindst tekster om, hvordan vi, der interesserer os for formidling af børne- og ungdomslitteraturen, kan gribe arbejdet an. Og hvad hjertet er fuldt af, løber pennen jo som bekendt over med.
Læs DANSK 3/2018


TEMAER OG UDGIVELSESDATOER FOR 2018:
Nr. 1: Litteraturundervisning 
– Udkom 5. marts 2018
Nr. 2: Prøver og kurser – Udkom 10. juni 2018
Nr. 3: Børne- og ungdomslitteratur, IBBY– Udkom 8. oktober 2018 
Nr. 4: Nordisk – Udkommer 10. december 2018