Årsmøde 2018 – Litteraturens rødder: på ø-lejr med Dansklærerforeningen

Dansklærerforeningens sektion for læreruddannelsen afholder årsmødet 2018 på Tunø

I en verden, der bliver stadig mere virtuel, går dele af litteraturen den modsatte vej: den vender sig mod de lokale rum vi befinder os i. Stedet og naturen bliver afgørende for forfattere som Theis Ørntoft og Lars Skinnebach, og litteraturteorien og litteraturhistorien sætter stedet i centrum for indkredsninger af litteraturens fænomenologi.

Årsmødet i Dansklærerforeningens sektion for læreruddannelse søger at komme tæt på stedets betydning. Derfor afvikler vi årets møde som en slags ø-lejr på den lille ø Tunø. Her vil vi bruge den store ro og de enkle rammer til at komme tæt på litteraturens rodnet, og der vil være god tid og rum til den eftertænksomme samtale med kolleger.

På programmet står samspillet mellem stedet og skriften, som bl.a. Dan Ringgaard fortæller teoretisk om, og som Theis Ørntoft vil demonstrere og drøfte med kursets deltagere. Vi kigger også på det nordiske rodnet, når Marianne Eskebæk sætter fokus på den nordiske børnelitteratur og de aktueller kandidater til Nordisk Råds Børnelitteraturpris.

SE PROGRAM

Tid
Onsdag den 26. september til fredag den 28. september 2018

Sted
Tunø Feriecenter, Blåkærgård

OBS! 
Man sørger selv for transport og skal regne med at ankomme til Tunø med eftermiddagsfærgen fra Hov den 26. september kl. 15.10. Hjemrejse fra Tunø med formiddagsfærgen den 28. september kl. 10.30 ankomst i Hov kl. 11.25

Priser*
Medlemmer af Dansklærerforeningen:
Kr. 2.600,00 i enkeltværelse
Kr. 2.300,00 i delt dobbeltværelse

Ikke-medlemmer af Dansklærerforeningen:
Kr. 2.900,00 i enkeltværelse
Kr. 2.600,00 i delt dobbeltværelse

Priserne er inkl. forpejning, ekskl. drikkevarer.
*De oplyste priser er ekskl. moms.

GÅ TIL TILMELDING (Tilmeldingsfristen var 12. august 2018)


Kontakt
Kursusleder: Lars Stubbe Arndal: laar@phmetropol.dk