Læs DANSK 2016

DANSK 4/2016
DANSK beskæftiger sig denne gang med andre udtryksformer, og i bladet møder du derfor et væld af kreative ideer til og tanker om, hvordan du kan inddrage andre udtryksformer i danskundervisningen.
Du kan bl.a. læse om film som et dynamisk sprog, pressefotografiet som udtryk, indtryk og aftryk, drama som levendegørelse og collage som fortolkningsredskab i danskundervisningen. 


DANSK 3/2016
Denne gang handler det om børne- og ungdomslitteratur og du kan godt glæde dig, for der er gang i kreativiteten, når der skrives litteratur til børn og unge, laves film, udvikles nye formater, forskes og meget mere.
Læs DANSK og bliv klogere på dit fag. 


DANSK 2/2016
Dette sommernummer af DANSK tager nogle af dannelsens mange facetter under kærlig behandling. Både i form af teoretiske baggrundsartikler og praksisnære beskrivelser.
Der er stof til både hoved, hænder og hjerte!

 

DANSK 1/2016
Årets første nummer af DANSK har temaet ”Indskoling”. Et tema der kan komme langt omkring – både hvad angår indhold, vinkler og interesser, men en rød tråd skal der være – og det er der også gennem bladets artikler og indlæg: Fokus på børns sprog og skriftsprog.