Læs! Læs! Læs! Fællesbog 6.-7. klasse

Læs! Læs! Læs! Fællesbog 6.-7. klasse

Af Trine May, Susanne Arne-Hansen
ISBN: 
9788772111186
Målgruppe: 
6.-7. klasse

NYHED! Indgår i efterårets bogpakke 2020
(Bestil senest 9. november og få 60 % medlemsrabat)

I Læs! Læs! Læs! 6.-7. klasse af Trine May og Susanne Arne-Hansen er der fokus på arbejdet med at bygge bro mellem klassens fælles undervisning i læseforståelsesstrategier og elevernes selvstændige læsning i individuelle bøger. Materialet bygger på solid international forskning med anbefalinger fra National Reading Panel og integrerer de tre områder: ordkendskab, flydende læsning og læseforståelse.

BEMÆRK! Leveres fra 9. november 2020
Tilbage til bogpakkeoversigten.

Levering 1-3 dage
Kr. 169,00
Medlemspris: Kr. 67,60 (gælder kun på ét eksemplar)
Alle priser er ekskl. moms

Beskrivelse

Yderligere info

I Læs! Læs! Læs! 6.-7. klasse af Trine May og Susanne Arne-Hansen er der fokus på arbejdet med at bygge bro mellem klassens fælles undervisning i læseforståelsesstrategier og elevernes selvstændige læsning i individuelle bøger. Materialet lægger desuden op til at motivere eleverne til at læse i forskellige genrer inden for både skøn- og faglitteratur. 

Fællesbogen introduceres eleverne først for fem typer læsestrategier. For hver strategi bygges der bro til elevernes individuelle læsning i selvvalgte bøger med særlig opmærksomhed på den pågældende strategi. Derefter sætter eleverne alle strategier i spil på udvalgte tekster. 

Læsescrapbogen er et engangshæfte, der fungerer som elevernes scrapbog over deres egen læseudvikling. I læsescrapbogen findes QR-koder, der demonstrerer brugen af læsestrategierne, så både elev og lærer altid kan gense, hvordan en strategi anvendes.

Lærervejledningen understøtter lærerens rolle som underviser og rollemodel i læseundervisningen og anviser specifikt, hvordan læreren kan modellere de forskellige læsestrategier. Der er desuden supplerende kopiark.

Materialet bygger på solid international forskning med anbefalinger fra National Reading Panel og integrerer de tre områder ordkendskab, flydende læsning og læseforståelse.

Materialet består af:

Fællesbog ►Se uddrag

Læsescrapbog ►Se uddrag.

Lærervejledning ►Se uddrag.


Tilbage til bogpakkeoversigten.

ISBN: 
9788772111186
Antal sider: 
128
Årstal: 
2020
Forlag: 
Dansklærerforeningens Forlag
Uddannelse
MELLEMTRIN
UDSKOLING
Vægt: 
0.43