Læs! Læs! Læs! Lærervejledning 6.-7. klasse

Læs! Læs! Læs! Lærervejledning 6.-7. klasse

Af Trine May, Susanne Arne-Hansen
ISBN: 
9788772111803
Målgruppe: 
6.-7. klasse

I Læs! Læs! Læs! 6.-7. klasse af Trine May og Susanne Arne-Hansen er der fokus på arbejdet med at bygge bro mellem klassens fælles undervisning i læseforståelsesstrategier og elevernes selvstændige læsning i individuelle bøger. Materialet bygger på solid international forskning med anbefalinger fra National Reading Panel og integrerer de tre områder: ordkendskab, flydende læsning og læseforståelse.

Levering 1-3 dage
Kr. 329,00
Medlemspris: Kr. 246,75 (gælder kun på ét eksemplar)
Alle priser er ekskl. moms

Beskrivelse

Yderligere info

Anmeldelser

I Læs! Læs! Læs! 6.-7. klasse af Trine May og Susanne Arne-Hansen er der fokus på arbejdet med at bygge bro mellem klassens fælles undervisning i læseforståelsesstrategier og elevernes selvstændige læsning i individuelle bøger. Materialet lægger desuden op til at motivere eleverne til at læse i forskellige genrer inden for både skøn- og faglitteratur. 

Fællesbogen introduceres eleverne først for fem typer læsestrategier. For hver strategi bygges der bro til elevernes individuelle læsning i selvvalgte bøger med særlig opmærksomhed på den pågældende strategi. Derefter sætter eleverne alle strategier i spil på udvalgte tekster. 

Læsescrapbogen er et engangshæfte, der fungerer som elevernes scrapbog over deres egen læseudvikling. I læsescrapbogen findes QR-koder, der demonstrerer brugen af læsestrategierne, så både elev og lærer altid kan gense, hvordan en strategi anvendes.

Lærervejledningen understøtter lærerens rolle som underviser og rollemodel i læseundervisningen og anviser specifikt, hvordan læreren kan modellere de forskellige læsestrategier. Der er desuden supplerende kopiark.

Materialet bygger på solid international forskning med anbefalinger fra National Reading Panel og integrerer de tre områder ordkendskab, flydende læsning og læseforståelse.

Materialet består af:

Fællesbog ►Se uddrag

Læsescrapbog ►Se uddrag.

Lærervejledning ►Se uddrag.

ISBN: 
9788772111803
Antal sider: 
80
Årstal: 
2020
Forlag: 
Dansklærerforeningens Forlag
Uddannelse
MELLEMTRIN
UDSKOLING
Vægt: 
0.14
Anmeldelser: 

"Lærervejledningens indledende afsnit gennemgår og uddyber på en yderst forståelig måde principperne bag læsningen. Og ikke mindst argumenterer forfatterne ved henvisning til læseforskning for, hvorfor det er nødvendigt at undervise i læsning. Men samtidig argumenteres der også for, at det at læse danner hele mennesker med udsyn. Tilmed giver vejledningen en meget fin instruktion i, hvordan man som lærer metodisk kan gå til værks med de enkelte strategier – ja, det er nærmest lektionsplaner lige til at gå til eller lade sig inspirere af."
(Læsepædagogen 1/2021. Af Birgitte Svenstrup)