Læs med Læsefidusen

Læs med Læsefidusen

Fælleslæsning i indskolingen
Af Annette L. Christiansen og Jette Løntoft
ISBN: 
9788779960930
Målgruppe: 
0.-2. klasse
Serie: 

Læs med Læsefidusen indeholder en samling læsetekster til brug i den første fælleslæsning.

Levering 1-3 dage
Kr. 169,00
Medlemspris: Kr. 126,75 (gælder kun på ét eksemplar)
Alle priser er ekskl. moms

Beskrivelse

Yderligere info

Teksterne lægger op til, at eleverne lærer at anvende forskellige læsestrategier og bliver bevidste om teksternes informationskilder. Læsefidusen støtter eleverne i tilegnelsen ved undervejs i bogen at give dem nogle små fiduser.

På siderne ”Noget om sprog” sættes fokus på sproglige fænomener, fx orddannelse, talemåder og låneord. Teksterne er fordelt på forskellige genrer. Der arbejdes bevidst på at udnytte og udvide børns erfaringer med genrebegrebet.

Til læsebogen hører Bogtyven. En krimi i 12 kapitler, som er den første længere tekst, eleverne skal læse. Bogen, som har Læsefidusen som hovedperson, kan enten læses samtidig med læsebogen eller efter denne.

Intentionen med materialet er at kvalificere børnene til at blive aktive og interesserede skriftsprogsbrugere. Materialet tager højde for de mange forskellige elevbaggrunde, en klasse rummer, herunder klassens tosprogede elever.

Til materialet hører en lærervejledning, Om at læse og skrive med Læsefidusen. Lærervejledning som viser hvordan man i praksis integrerer læse- og skriveundervisningen. Den indeholder en side-til-side-vejledning og en redegørelse for de læse- og skriveteoretiske overvejelser, der ligger til grund for materialet.

Læs med Læsefidusen. Fælleslæsning i indskolingen indgår serien Danskfidusen.

ISBN: 
9788779960930
Antal sider: 
64
Årstal: 
2011
Forlag: 
Dansklærerforeningens Forlag
Uddannelse
INDSKOLING
Vægt: 
0.39