Læsefidusen – Nyt dansksystem til 0.-2. klasse

**INTRODUKTIONSTILBUD**
50 % rabat på læsebøgerne til Læsefidusens nye dansksystem

Til og med den 31. august 2020 kan du købe Læsefidusen MIN LÆSEBOG 0.-2. klasse med 50 % rabat.
Ved køb af min. 10 stk. læsebøger, får du også en gratis Læsefidusen med.

Køb nu – betal januar 2021
Vi tilbyder yderligere, at du kan vente med at betale for læsebøgerne til januar 2021. Ønsker du at gøre brug af dette, bedes du blot skrive ”Betaling 2021” i bemærkningsfeltet i ordrebestillingen.
Tilbud om betaling i januar 2021 omfatter kun bestillinger af ”Læsefidusen MIN LÆSEBOG”. Hvis du køber andre udgivelser, herunder arbejdsbøger og andet materiale tilknyttet Læsefidusens dansksystem, vil du modtage to fakturaer.
Bestil læsebøgerne her.

 Læsefidusen er bygget op omkring danskfagets kompetenceområder: læsning, fremstilling, fortolkning og kommunikation. Eleverne skal lytte, tale, læse, skrive, opbygge viden om og erfaringer med det danske sprog i både fiktions- og faktatekster.

I Læsefidusen præsenteres eleverne for enkle lydlette afkodningstekster med indbygget progression. Teksterne bliver udfoldet i et hyggeligt univers, hvor man følger Lilli på 7 år og Lasse på 9 år i Broby.

Systemet understøtter en balanceret undervisning i læsning og skrivning, det systematiske arbejde med strategier, hvor undervisningsdifferentiering er et vigtigt element. Eleverne bliver præsenteret for forskellige teksttyper, der sætter fokus på afkodning, udvikling af ordkendskab, sprogforståelse, genreforståelse og faglig læsning og skrivning. 

Læsefidusen tager udgangspunkt i arbejdet med tydelige mål og evaluering.

Læs mere i hæftet "Læsefidusen - Nyt dansksystem til indskolingen" (pdf)

LÆSEFIDUSSYSTEMET består af:

  • MIN LÆSEBOG, MIN ARBEJDSBOG, LÆRERHÅNDBOG til 1. klasse
  • MIN LÆSEBOG, MIN ARBEJDSBOG, LÆRERHÅNDBOG til 2. klasse
  • MIN LÆSEBOG, MIN ARBEJDSBOG 0 (forår 2020), HÅNDBOG (forår 2020) til 0. klasse
  • LÆSEFIDUSENS KODEKORT OG FIDUSER
  • LÆSEFIDUSENS BOGSTAVKORT
  • LÆSEFIDUSENS FIDUSER

 


SKOLESKEMA
Læsefidusen har også brug for at kende dagens program og vil da gerne dele sit skoleskema med jer. Print Læsefidusens skoleskema, og lad eleverne selv skrive fag ind i skemaet.
Hent skoleskemaet (pdf)


LÆSEFIDUSEN er mere end en plysabe!
►Læs artiklen  "Læsefidusen er mere end en plysabe!"fra tidsskriftet DANSK 2/2018


Anmeldelser:

En god fidus
"Grundigt og varieret materiale, hvori der indgår både enkle afkodningstekster og klassisk børnelitteratur.
[… ] I både læsebogen og arbejdsbogen går man grundigt til værks, og der er masser af variation. [… ] Lærerhåndbogen er et uvurderligt redskab for især den mere uerfarne lærer."​

(Folkeskolen.dk, 27. juni 2018. Af Lise Bregnhøj) Læs hele anmeldelsen på folkeskolen.dk 


Det glæder en gammel læsevejleder at se, hvordan hvert af de 15 kapitler har spot på afkodning, udvikling af ordkendskab, sprogforståelse og genreforståelse og er overskueligt struktureret omkring F0R-, MENS- og EFTER-strategier. […] Udførlig lærerhåndbog, der klæder underviseren godt på til at opbygge elevernes viden om og erfaringer med det danske sprog og med vejledning til hvert af Læsebogens 15 kapitler. Desuden eksempler på årsplan, ugeplan og elevaktiviteter. […] Alt i alt et rigtigt godt bud på et nyt dansksystem, der kommer som system til hele indskolingen (0.-2. klasse).”
Læsepædagogen nr. 4/2018. Af Gitte Durinck) Læs hele anmeldelsen (pdf)


Se, og køb foreløbige bøger i systemet: