Læsefidusens plakatsæt 0

Læsefidusens plakatsæt 0

Nyt dansksystem til 0.-2. klasse
Af Dansklærerforeningens Forlag
ISBN: 
9788772111810
Målgruppe: 
0.-1. klasse

I Læsefidusens plakatsæt 0 indgår to plakater. Sættet er et supplement til Læsefidusens nye system til børnehaveklassen. Den ene plakat viser alfabetet med skriveretning og små illustrationer af Læsefidusens huskeord. Den anden plakat viser Læsefidusens to nøglefiduser:  lydfidusen og fotofidusen

Levering 1-3 dage
Kr. 69,00
Medlemspris: Kr. 51,75 (gælder kun på ét eksemplar)
Alle priser er ekskl. moms

Beskrivelse

Yderligere info

I Læsefidusens plakatsæt 0 indgår to plakater.

Sættet er et supplement til Læsefidusens nye system til børnehaveklassen.

Den ene plakat viser alfabetet med skriveretning på hvert bogstav og med 29 små illustrationer af Læsefidusens huskeord.

Den anden plakat viser Læsefidusens to nøglefiduser. Den første nøglefidus er Lydfidusen – sæt alle bogstavlyde sammen. Her vises 60 lydrette ord fra ordet ”ø” til ordet ”politibil”. Fælles for alle ordene er, at barnet kan lydere, dvs. sætte bogstavernes standardlyde sammen, for at afkode ordet.

Den anden nøglefidus er Fotofidusen – tag et foto af ordet med dine øjne. Her vises 15 forskellige ikke-lydrette hyppige ord, som fx ”og”, ”jeg” og ”er”. Fælles for de 15 ord er, at de ikke kan lyderes ved hjælp af bogstavernes standardlyde, og at barnet derfor skal læse ordene som ordbilleder ved at tage et ”foto” med sine øjne. Der er lavet små hjælpesætninger med enkle illustrationer, der viser brug af ordene i en kontekst.

I børnehaveklassen skal eleverne lære at afkode de helt enkle lydrette ord. Det er derimod ikke et krav, at eleverne kan læse eller skrive de ikke-lydrette ord. Men da eleverne møder ordene, og desuden hurtigt opdager, at nogle ord og navne ikke er lydrette, kan det være anerkendende og funktionelt at arbejde med Fotofidusen som strategi helt fra starten.

Plakatsættet anbefales til den tidlige læse- og skriveundervisning.

Læsefidusen 0 består af:
MIN LÆSEBOG 0
MIN ARBEJDSBOG 0
MIN ARBEJDSBOG 0 (eBog)
HÅNDBOG 0
LÆSEFIDUSENS KODEKORT OG FIDUSER
LÆSEFIDUSEN (plysdyr)
LILLEFIDUSEN (plysdyr)
LÆSEFIDUSEN PLAKATSÆT 0

Se folderen Læsefidusen – Nyt dansksystem til indskolingen:

Print folderen (pdf).

ISBN: 
9788772111810
Antal sider: 
3
Årstal: 
2020
Forlag: 
Dansklærerforeningens Forlag
Uddannelse
INDSKOLING
Vægt: 
0.10