Læsefidusens plakatsæt 2

Læsefidusens plakatsæt 2

Nyt dansksystem til 0.-2. klasse
Af Maj-Britt Westi, Bente Østergaard Pedersen og Dorrit Bang
ISBN: 
9788772112183
Målgruppe: 
1.-2. klasse

NYHED! Indgik i forårets bogpakke 2021

Læsefidusens plakatsæt 2 er et supplement til Læsefidusens dansksystem og kan anvendes til læse- og skriveundervisningen i indskolingen.

Levering 1-3 dage
Kr. 69,00
Medlemspris: Kr. 51,75 (gælder kun på ét eksemplar)
Alle priser er ekskl. moms

Beskrivelse

Yderligere info

Læsefidusens plakatsæt 2 består at to plakater. Læsefidusens vokalalarm har fokus på vokalglidninger og visualiserer, hvordan eleverne kan bruge vokalarmen ved både læsning og stavning. Læsefidusens ordskuffer viser de to store ordklasser navneord og udsagnsord og deres vigtigste bøjningsformer. Tillægsord præsenteres som bekrivende ord med antonymer, og desuden vises farverne. Forholdsord er ord, der beskriver hvor noget er placeret i forhold til noget andet, og disse er visualiseret med Læsefidusens placeringer i forhold til en kasse.

Plakaterne er et supplement til Læsefidusens dansksystem og kan anvendes til læse- og skriveundervisningen i indskolingen.

Læsefidusens dansksystem er et fulddækkende dansksystem til 0.-2. klasse, som understøtter en balanceret undervisning i læsning og skrivning med undervisningsdifferentiering og forældreinddragelse som vigtige elementer.

ISBN: 
9788772112183
Antal sider: 
3
Årstal: 
2021
Forlag: 
Dansklærerforeningens Forlag
Uddannelse
INDSKOLING
Vægt: 
0.10