Lighuset i Breslau

Lighuset i Breslau

Af Oscar K.
ISBN: 
9788772110677
Målgruppe: 
8.-10. klasse

NYHED! Indgår i efterårets bogpakke 2018

Lighuset i Breslau er en erindringsroman, hvori Oscar K. tvivler på, om det, han husker, virkelig var sådan dengang, eller om det er noget, han føjer til hukommelsen. Han genopfinder sin barndom og ungdom, selv erindringen om den tid finder han på. Romanen er underfundigt illustreret af Dorte Karrebæk.

Tilbage til oversigten med nyheder.

Levering 1-3 dage
Kr. 159,00
Medlemspris: Kr. 119,25 (gælder kun på ét eksemplar)
Alle priser er ekskl. moms

Beskrivelse

Yderligere info

Anmeldelser

Lighuset i Breslau er en erindringsroman, hvori Oscar K. tvivler på, om det, han husker, virkelig var sådan dengang, eller om det er noget, han føjer til hukommelsen. Han genopfinder sin barndom og ungdom, selv erindringen om den tid finder han på.

Romanen er underfundigt illustreret af Dorte Karrebæk.

Lighuset i Breslau kan læses og ses igen og igen, og hver gang dukker nye ubesvarede spørgsmål op, for, som Oscars måske opdigtede ven Jarosz siger: ”der er ikke noget endeligt facit. Det er et andet af verdens store bedrag.”

 – Et friskt og anderledes pust til arbejdet med erindringslitteratur i overbygningen.

Se uddrag fra bogen.Tilbage til oversigten med nyheder.

ISBN: 
9788772110677
Antal sider: 
96
Årstal: 
2018
Forlag: 
Dansklærerforeningens Forlag
Uddannelse
UDSKOLING
Vægt: 
0.19
Anmeldelser: 


"[…] En flot og drømmeagtig beretning om Oscar K.'s oplevelser som barn og ung i Breslau. Hans far er dansker og hans mor polak og bogen vrimler med personer, som alle har hver deres spændende historie. Fortællingen er fuld af overraskelser og der er stof til mange analyser og samtaler i dansktimerne i udskolingen. Dorte Karrebæks tegninger er, som fortællingen, fulde af stemning, mystik og overraskelse. […] En flot bog til folkebibliotek og PLC."
(DBC Materialevurdering, 10. december 2018. Af Lars Larsen)
Læs hele materialevurderingen (pdf)