Lynkineser

Lynkineser

Min historie
Af Jesper Wung-Sung
ISBN: 
9788779969445
Målgruppe: 
4.-8. klasse
Serie: 

NYHED!

Lynkineser er Jesper Wung-Sungs tilbageblik på sin opvækst. Samtidig er det historien om ikke altid at passe ind i systemerne, men være sikker på det hjertet falder for og at holde fast i det. Bogen er skrevet i et let tilgængeligt sprog og oplagt til 4.-8. klasse.

Levering 1-3 dage
Kr. 149,00
Medlemspris: Kr. 111,75 (gælder kun på ét eksemplar)
Alle priser er ekskl. moms

Beskrivelse

Yderligere info

Anmeldelser

Lynkineser er Jesper Wung-Sungs tilbageblik på sin opvækst. Historien begynder ved San Wung-Sung, oldefaren. Han kommer hertil i 1902 fra Kina for at blive udstillet i Tivoli. Navnet Wung-Sung bæres videre af faren Hainan, som er sømand og rejser verden rundt, men forelsker sig i pigen Elly på Ærø nytårsaften. Det er et forhold med raketter, heksehyl og rørbomber fra starten af. Ellys forældre er ikke begejstrede, da de hører, hun er forelsket i en kvartkinesisk sømand. Men Elly holder ved, og snart er hun gravid, og det bliver begyndelsen på Jesper Wung-Sung. 

Siden følger en historie, som handler om ikke altid at passe ind i systemerne, men være sikker på det hjertet falder for og at holde fast i det.

Lynkineser er det seneste skud på stammen i en relancering af erindringsserien Min historie. Bogen er skrevet i et let tilgængeligt sprog og oplagt til 4.-8. klasse.

Lynkineser er illustreret af Rasmus Meisler. 

Se uddrag fra bogen.

ISBN: 
9788779969445
Antal sider: 
112
Årstal: 
2017
Forlag: 
Dansklærerforeningens Forlag
Uddannelse
MELLEMTRIN
UDSKOLING
Vægt: 
0.00
Anmeldelser: 

… de bedste anbefalinger kommer fra læserne.
Pernille Baun har delt sin begejstring over LYNKINESER på Instagram: 

”… for alle andre med en forkærlighed for små samfund, fortællinger om opvækst og trælår er den klart et læs værd. Temaet om at vokse op og vokse til går aldrig af mode; heller ikke i dette tilfælde. Velskrevet, stærkt og skarpt.”

Klik på billedet for at se hele anbefalingen.