Man begraver de døde

Man begraver de døde

Billedroman
Af Dorte Karrebæk
ISBN: 
9788772111179
Målgruppe: 
6.-10. klasse
Serie: 

NYHED! Indgår i efterårets bogpakke 2019
(Bestil senest 7. november og få 60 % medlemsrabat)

Man begraver de døde er Dorte Karrebæks smukke og stærke fortælling i ord og billeder om en dreng i dyb krise. Oplagt til litteraturarbejde og analyse af samspillet mellem tekst og billede i 6.-10. klasse.
Indgår i serien Billedroman.

BEMÆRK! Leveres fra 7. november 2019
Tilbage til bogpakkeoversigten.

Levering 1-3 dage
Kr. 159,00
Medlemspris: Kr. 119,25 (gælder kun på ét eksemplar)
Alle priser er ekskl. moms

Beskrivelse

Yderligere info

Anmeldelser

En fin og barsk fortælling om en lille dreng, der kæmper med en stor sorg og følelser af ensomhed og forladthed. Forhistorien præsenteres udelukkende i billeder, ligesom vi også afslutningsvist for et lille kig ind i drengens fremtid i billeder.

Dorte Karrebæk har skrevet og illustreret. Oplagt til litteraturarbejde og analyse af samspillet mellem tekst og billede i 6.-10. klasse.

Indgår i serien Billedroman.

Se uddrag fra bogen.

 

Tilbage til bogpakkeoversigten.

ISBN: 
9788772111179
Antal sider: 
72
Årstal: 
2019
Forlag: 
Dansklærerforeningens Forlag
Uddannelse
MELLEMTRIN
UDSKOLING
Vægt: 
0.31
Anmeldelser: 

"[…] "Man begraver de døde" er en smuk, stærk og barsk fortælling om en dreng i dyb eksistentiel krise fortalt i billeder og ord af Dorte Karrebæk. […] I "Man begraver de døde" er hun tilbage i de kuldslåede beskrivelser af den barndom, man ikke ønsker for nogen. 

[…] I "Man begraver de døde" viser Dorte Karrebæk den fortællekunst, hun mestrer, og som hun har demonstreret i en lang række værker; men også sine evner som illustrator med indfølte, ekspressive og stærke billeder.  

I skolen kan værket læses, undersøges, analyseres og fortolkes i de ældste klasser, og fortællingen kan fint indgå i en forfatter- / illustratorskabslæsning. Fortællingen er herligt fri for løftede pegefingre, hvilket giver plads for læserens egen oplevelse af teksten. "Man begraver de døde" er en god fortælling, kort, poetisk og præcist fortalt i tekst og billeder med stor indlevelse."
(bogbotten.dk, 4. december 2019. Af Søren Fanø)
Læs hele anmeldelsen.


"Dansklærerforeningens Forlag viser gang på gang vejen i forhold til fag- og skønlitterære udgivelser. En serie som jeg er særligt begejstret for er Billedromanen.
[…] 
Nu er der kommet to nye skud på stammen af Billedromaner. Dorte Karrebæk "Man begraver de døde”. Jesper Wung-Sung/Otto Dickmeiss “De tre små kinesere”. Man er ikke i tvivl om, de er afsenderne. Karrebæk dystert - men alligevel med en varme. Wung-Sung med et sprogligt overskud, masser af intertekstualitet og (selvfølgelig) H. C. Andersen. Hvis du ikke har stiftet bekendtskab med Billedromanen - så lån hele serien - og husk at få de nye med!"​

(Instagram, bausagerbooks, november 2019)
Læs hele anmeldelsen.