Masser af medier. Lærervejledning

Masser af medier. Lærervejledning

Lær om medier i 3.-4. klasse
Af Lisa Marie Henderson
ISBN: 
9788779964358
Målgruppe: 
3.-4. klasse
Serie: 

Lærervejledning til Masser af Medier. Et matariale der præsenterer en bred dansk- og mediefaglig tilgang til medieområdet.

Levering 1-3 dage
Kr. 329,00
Medlemspris: Kr. 246,75 (gælder kun på ét eksemplar)
Alle priser er ekskl. moms

Beskrivelse

Yderligere info

Masser af medier. Lær om medier i 3.-4. klasse er en grundbog der præsenterer en bred dansk- og mediefaglig tilgang til medieområdet. De enkelte kapitler lægger op til en undervisning både om, i og med medier og inddrager og udvider på én gang elevernes umiddelbare erfaringer med medier og kommunikation.

Igennem arbejdet med grundbogen opbygges et relevant og brugbart fagsprog om medier og kommunikation generelt, og specifikt i forhold til følgende medieudtryk: hjemmesider, animationsfilm, reklamer og billeder.

Eleverne skal blive opmærksomme på konkrete kommunikationssituationer – særligt afsender- og modtagerforholdet samt kommunikationens budskab/hensigt og kontekst. De skal opleve, undersøge og eksperimentere med forskellige medieudtryk og derved få blik for forskellige medieudtryks virkemidler og muligheder.

Eleverne udvikler analytiske og kritiske it- og mediekompetencer der kan anvendes til kommunikation, informationssøgning, formidling og produktion.

Masser af medier indgår i serien Dansk er...

ISBN: 
9788779964358
Antal sider: 
96
Årstal: 
2010
Forlag: 
Dansklærerforeningens Forlag
Uddannelse
INDSKOLING
MELLEMTRIN
Vægt: 
0.43