Medieeksperimenter

Medieeksperimenter

visuel læring og it
Af Trine Woller Johansson og Marlene Muhlig
ISBN: 
9788779964723
Målgruppe: 
3.-6. klasse
Grundskolelærere og læreruddannelsen

Denne bog henvender sig til billedkunstlærere, lærere på mellemtrinnet og lærerstuderende der gerne vil arbejde med visuelle udtryk og it i undervisningen.

Levering 1-3 dage
Kr. 99,00
Medlemspris: Kr. 74,25 (gælder kun på ét eksemplar)
Alle priser er ekskl. moms

Beskrivelse

Yderligere info

Medieeksperimenter – visuel læring og it viser nye veje at tænke billedkunstfagets indhold og fagområder på. Hensigten er at fremme elevernes visuelle kompetence og kvalificere deres læring i og med it.

Bogen viser således måder at træne elevernes visuelle tænkning på – herunder de mange visuelle udtryk, computeren rummer.

Medieeksperimenter er tænkt som inspiration til undervisere i billedkunst og lærere i andre fag der gerne vil inddrage visuel kultur og it i deres undervisning. Gennem 10 inspirerende undervisningsforløb – et af forløbene har vundet Springfrøprisen 2011 – præsenteres eleverne for visuelle udtryk og laver selv kreative produkter hvor it inddrages som et naturligt redskab i undervisningen. De enkelte forløb er tilrettelagt med tydelige mål og en afsluttende evaluering for at synliggøre færdigheder og kompetencer i billedkunstundervisningen. Samtidig er forløbene tilrettelagt så der er rig lejlighed til at arbejde tværfagligt med fag som dansk, matematik og natur/teknik.

Medieeksperimenter – visuel læring og it er efterfølgeren til Billedeksperimenter – visuel læring og undervisning der er målrettet indskolingen og udkom i 2010.

ISBN: 
9788779964723
Antal sider: 
136
Årstal: 
2011
Forlag: 
Dansklærerforeningens Forlag
Uddannelse
INDSKOLING
MELLEMTRIN
Studerende
Læreruddanner
Vægt: 
0.52