MERE Læselyst og Skrivefryd. Plakatsæt (5 stk.)

MERE Læselyst og Skrivefryd. Plakatsæt (5 stk.)

Af Cecilie Bogh & Jette Eiberg
ISBN: 
9788772110806
Målgruppe: 
7.-10. klasse

NYHED! Indgår i efterårets bogpakke 2018

MERE Læselyst og Skrivefryd sætter fokus på alle delelementer i fiktionslæsning og skrivning med udgangspunkt i et nyt udvalg af nyere nordisk børne- og ungdomslitteratur. I arbejdet med hvert fokusområde, meget forskellige tekster og elevernes egen skrivning opbygges et solidt fundament og kendskab til nødvendige fagbegreber som analyse, fortolkning og perspektivering i forhold til litteratur.

BEMÆRK! Leveres fra 6. november 2018
Tilbage til bogpakkeoversigten.

Levering 1-3 dage
Kr. 69,00
Medlemspris: Kr. 27,60 (gælder kun på ét eksemplar)
Alle priser er ekskl. moms

Beskrivelse

Yderligere info

MERE Læselyst og Skrivefryd er et undervisningsmateriale til 7.-10. klasse. Eleverne bliver igennem nyere nordisk børne- og ungdomslitteratur præsenteret for litteraturens byggeklodser og ved at læse og inddrage litteraturen i skriveprocessen bliver eleven bevidst om fiktionsskrivningens skriveproces, overvejelser og valg.

Eleverne skal arbejde med: Hvad er det for en slags tekst? Hvordan er teksten sammensat? Hvordan bliver den fortalt, hvem er med og hvor og hvornår foregår det? Hvordan bliver sproget brugt? Hvad drejer teksten sig om? Alle sammen spørgsmål, der skal have en central plads i arbejdet med litteratur for at blive bedre til at læse og skrive fiktion.

Materialet består af:

  • En elevbog, hvori eleverne igennem nye tekster bliver præsenteret for litteraturens byggeklodser og opgaver, hvor de skal læse, undersøge og skrive fiktionstekster. Se uddrag fra elevbogen.
  • En lærervejledningen med en kort gennemgang af materialets teoriramme, forslag til udlægning af de forskellige tekster, der optræder i elevbogen, oplæg til samtale om opgaver og tekster, kort introduktion til arbejdet med logbog og kopiark.
     
  • Et plakatsæt med fem plakater til inspiration i arbejdet med GENRE, KOMPOSITION, FORTÆLLER/AKTØRER/MILJØ, SPROGLIGE VIRKEMIDLER, HANDLING/TEMA.Tilbage til bogpakkeoversigten.

ISBN: 
9788772110806
Antal sider: 
5
Årstal: 
2018
Forlag: 
Dansklærerforeningens Forlag
Uddannelse
UDSKOLING
Vægt: 
0.17