Mere om medier

Mere om medier

Lær om medier i 5.-6. klasse
Af Lisa Marie Henderson
ISBN: 
9788779965553
Målgruppe: 
5.-6. klasse
Serie: 

I Mere om medier skal eleverne undervises om, i og med medier og undersøge hvilken betydning medierne har for vores måde at kommunikere med hinanden på.

Levering 1-3 dage
Kr. 149,00
Medlemspris: Kr. 111,75 (gælder kun på ét eksemplar)
Alle priser er ekskl. moms

Beskrivelse

Yderligere info

Ekstramateriale

Eleverne skal opleve, undersøge og forholde sig til andres medieproduktioner, og de skal selv eksperimentere og via egenproduktioner afprøver forskellige medieudtryk. Eleverne opnår gennem bogen et relevant kendskab til mediernes udvikling, historie og sammenhæng og møder brugbare forklaringer af mediebegrebet.

I Mere om medier arbejdes der med medier og kommunikation generelt, og specifikt med internettet og de udvalgte medieudtryk: computerspil, nyheder, film og digitale præsentationer.

Mere om medier. Lær om medier i 5.-6. klasse er en fortsættelse af Masser af medier. Lær om medier i 3.-4. klasse, og begge bøger indgår i serien Dansk er...

ISBN: 
9788779965553
Antal sider: 
128
Årstal: 
2012
Forlag: 
Dansklærerforeningens Forlag
Uddannelse
MELLEMTRIN
Vægt: 
0.59

Film: Aqualorius som bruges i kapitlet Hvad er film? Kortfilmen Aqualorius er instrueret af Nikolaj Tarp og skrevet af Jacob Weinreich & Nikolaj Tarp. Den er produceret af Zentropa RamBuk i samarbejde New Danish screen og FilmFyn.