Mere om medier. Lærervejledning

Mere om medier. Lærervejledning

Lær om medier i 5.-6. klasse
Af Lisa Marie Henderson
ISBN: 
9788779965560
Målgruppe: 
5.-6. klasse
Serie: 

Læsevejledning til Mere om medier. I materialet skal eleverne undervises om, i og med medier og undersøge hvilken betydning medierne har for vores måde at kommunikere med hinanden på.

Levering 1-3 dage
Kr. 329,00
Medlemspris: Kr. 246,75 (gælder kun på ét eksemplar)
Alle priser er ekskl. moms

Beskrivelse

Yderligere info

Ekstramateriale

I lærervejledningen til Mere om medier. Lær om medier i 5. -6. klasse begrundes de faglige mål og valg af medieudtryk. Undervejs i kapitel-for-kapitel-vejledningen suppleres og uddybes de enkelte kapitler og læreren bliver klædt fagligt på også i forhold til de rent tekniske udfordringer.

Der gives flere ideer og konkrete forslag til hvordan der kan arbejdes med de enkelte medieudtryk. Bagerst i lærervejledningen findes der kopiark til grundbogen.

Mere om medier. Lær om medier i 5.-6. klasse er en fortsættelse af Masser af medier. Lær om medier i 3.-4. klasse, og begge bøger indgår i serien Dansk er...

ISBN: 
9788779965560
Antal sider: 
96
Årstal: 
2012
Forlag: 
Dansklærerforeningens Forlag
Uddannelse
MELLEMTRIN
Vægt: 
0.42

Film: Aqualorius som bruges i kapitlet Hvad er film? Kortfilmen Aqualorius er instrueret af Nikolaj Tarp og skrevet af Jacob Weinreich & Nikolaj Tarp. Den er produceret af Zentropa RamBuk i samarbejde New Danish screen og FilmFyn.