Min skrivelog

Min skrivelog

Af Josefine Rosenkvist & Sanne Haugaard
ISBN: 
9788772110998
Målgruppe: 
1.-3. klasse

Min skrivelog er et engangshæfte, der i en fast genkendelig struktur giver eleverne støtte til at skrive sig ind i de fire teksttyper: beskrivende tekster, berettende tekster, instruerende tekster og argumenterende tekster. Målrettet 1.- 3. klasse.

Levering 1-3 dage
Kr. 59,00
Medlemspris: Kr. 44,25 (gælder kun på ét eksemplar)
Alle priser er ekskl. moms

Beskrivelse

Yderligere info

Anmeldelser

Min skrivelog er elevens arbejdshæfte til kvalificering af skrivning i forskellige teksttyper i indskolingen.

Bogen indeholder 4 kapitler, der følger samme faste genkendelige struktur, der sikrer stilladsering af elevernes læring, med indlagt progression og evaluering for hvert kapitel. 

Der er fokus på elevernes motivation og lyst til at skrive i og om forskellige genrer inden for både skøn- og faglitteratur.

I Min skrivelog bliver eleverne introduceret til skrivning i de fire teksttyper: beskrivende tekster, berettende tekster, instruerende tekster og argumenterende tekster.

Målrettet 1.- 3. klasse.

I samme serie findes også Min læselog.

Se uddrag fra bogen.

ISBN: 
9788772110998
Antal sider: 
56
Årstal: 
2019
Forlag: 
Dansklærerforeningens Forlag
Uddannelse
INDSKOLING
MELLEMTRIN
Vægt: 
0.30
Anmeldelser: 

"[…] Hvert kapitel har samme faste genkendelige struktur: Præsentation af teksttypens karakteristika og en modeltekst, øvesider med indlagt progression, der sikrer stilladsering af elevens læring til elevens egen tekstproduktion og til slut evaluering for hver øve­tekst/hvert kapitel. Øvesiderne indeholder forskellige genrer inden for både skøn- og faglitteratur, og emnerne her er relevante og appellerer til indskolingselever. 

[…] Layouten passer til aldersgruppen... De bedste anbefalinger herfra!"
(Læsepædagogen, 1/2020. Af Gitte Durinck)

Læs hele anmeldelsen (pdf)"[…] emnerne her er relevante og appellerer til indskolingselever. […] træner og støtter elevens skriveproces på bedste vis. 
[…] De bedste anbefalinger herfra!" 

(Læsepædagogen, nr. 5/2019. Af Gitte Durinck) 
Læs hele anmeldelsen (pdf)