Mit mareridt

Mit mareridt

Billedroman
Af Bo Hr. Hansen
ISBN: 
9788779968813
Målgruppe: 
3.-7. klasse

NYHED!

Mit mareridt er en gyserfortælling i ord og billeder til de 9-13-årige. Mit mareridt indgår i serien Billedromaner.

Levering 1-3 dage
Kr. 149,00
Medlemspris: Kr. 111,75 (gælder kun på ét eksemplar)
Alle priser er ekskl. moms

Beskrivelse

Yderligere info

Anmeldelser

Bo bor med sin mor og far i højhuset. De fleste dage er lyse og gode. Der er rart i højhuset. Der er den hyggelige kiosk og vaskeriet med de buldrende maskiner, hvor mødrene står og snakker. Men om natten ringer det på, og uden for døren står to mordere. Den ene har sværdarme og hugger hovedet af folk. Den anden har giftnegle, som dræber på få minutter. De slår alt ihjel på deres vej gennem højhuset.

Læs bogen, og mød morderne. Du vil også høre om den hemmelige slagtehal og den store kødhakkemaskine, der flår mennesker op!

Mit mareridt af Bo Hr. Hansen er fortalt i et lettilgængeligt og legende sprog, mens billedsiden er spækket med finurlige tegninger af Maria Buchmann. Bogen er oplagt til litteraturarbejde.

Mit mareridt indgår i serien Billedromaner.

Se uddrag fra bogen.

ISBN: 
9788779968813
Antal sider: 
60
Årstal: 
2017
Forlag: 
Dansklærerforeningens Forlag
Uddannelse
MELLEMTRIN
UDSKOLING
Vægt: 
0.00
Anmeldelser: 

"Det er en meget velskrevet og uhyggelig historie af Bo Hr. Hansen. Billedsiden fylder selvsagt meget i denne billedroman illustreret af Maria Buchmann. På fornem vis er de med til, at underbygge den uhyggelige og lidt underfundige stemning i bogen.
... En rigtig god gyser/billedroman som jeg varmt vil anbefale til både folke-og skolebiblioteker.

(DBC, juni 2017. Af Stine Bille) ► Læs hele anmeldelsen (pdf)


Anmelder på Politiken, Steffen Larsen, er rigtig glad for vores helt nye billedroman "Mit mareridt" af Bo Hr. Hansen, illustreret af Maria Buchmann, og har givet den fire hjerter.
" ... en genkendelig beretning om, hvor galt det kan gå i drømme. Samtidig medfølger en anvisning på, hvorledes man kan ondulere de vedholdende drømmefigurer én gang for alle. Så Bo Hr. Hansen slår flere monstre med ét smæk.
... Det er rablende spændende. Klarøjet fortalt. Og så har mr. Hansen ved sin side tegner Maria Buchmann, der kender højhusets anatomi, kanterne og de dunkle farver, så hele historien sidder lige i sjælens skab, hvor alle grovsmilende, rædselsskabende, råfinurlige og morderiske skabninger bor. Her hedder de HiHi’er og DaDuDu’er. Men de kunne også hedde noget andet
." 
(politiken.dk, 20. maj 2017. Af Steffen Larsen). ►Læs hele anmeldelsen på politiken.dk 


Mikkel på 9 år kunne ikke slippe bogen ...
"Jeg synes at bogen var god fordi den var lidt uhyggelig og spændene. det var spændende fordi man troede at kiosk damen var sød men så var hun ond og at man ikke vidste hvornår hinierne og daduerne dukkede op. Og jeg kunne ikke slipe bogen fordi den var så god."
(Mikkel 9 år, 3.a på Johannesskolen)


(Klik på billedet for at se det i stort)