Nor og Frida. En fin dusør

Nor og Frida. En fin dusør

Lydlet 1
Af Kamilla Hjordt Juul
ISBN: 
9788772111759
Målgruppe: 
0.-1. klasse

Lydlet 1 er små bøger i læsevenligt sprog med sjove og understøttende illustrationer. Serien om Nor og Frida handler om de to søskende og deres hverdag. De to børn laver ofte fis med hinanden. Bøgerne om Nor og Frida har lix 5 og let-tal 11 og er målrettet 0.-1. klasse.

Levering 1-3 dage
Kr. 109,00
Medlemspris: Kr. 81,75 (gælder kun på ét eksemplar)
Alle priser er ekskl. moms

Beskrivelse

Yderligere info

Anmeldelser

Nor og Frida er en lille serie om de to søskende Nor og Frida. De to børn oplever mange skægge ting og bliver nogle gange rasende uvenner. Men det ender altid godt.

I En fin dusør drømmer Frida om at få en kanin. En dag ser hun en lille kanin sidde helt alene. Frida tager kaninen med. Mor sætter en seddel op, og de får fat på den dame, som ejer kaninen. Frida kan næsten ikke holde ud, at hun skal aflevere kaninen tilbage.

I En sej bror står Nor ved skolen og venter på mor. Men så kommer Johan. Johan driller tit de små. Han cykler rundt om Nor, og han råber ad ham. Men pludselig kommer der en bil, og det er lige ved at gå helt galt.

I En tur på ski er Nor og Frida på skitur. De står i kø ved liften. Men Nor vil først op ad bakken, og han skubber til Frida. Men oppe på bakken går det ikke helt så godt for Nor. Heldigvis kommer Frida, så hun kan hjælpe Nor. 

I Fis og små dyr møder vi Nor og Frida en sommerdag i haven. Frida har en kanin, der hedder Nudi, og Nor har orme, som han fodrer med blade. Nor får lyst at drille Frida. Men selvom Frida bliver tosset, ender det hele godt.

Huler og tøser har Nor og Frida besøg af deres fætter og kusine. Drengene vil bygge en hule, men den er absolut ikke for piger. Frida og kusine Liva lader sig ikke slå ud, og det viser sig, at de to piger har sans for både at bygge og at hygge.

I Sorte perler er det blevet efterår i haven. Frida går tur med Nudi. Imens er Nor på jagt i haven med sit gevær. Det er ganske vist ikke et ægte gevær, men Nor har planer om at skyde Fridas kanin. Men Frida får en idé, og redder Nudi fra Nor.

Nor og Frida-bøgerne er i serien Lydlet 1. Serien består af små frilæsningsbøger i læsevenligt sprog med sjove og understøttende illustrationer. Der er fokus på lydlette ord og enkle sætninger med mange gentagelser. Ord er på maks. 6 bogstaver, og sætninger er på maks. 6 ord.

Nor og Frida-bøgerne er på lix 5 og har let-tal 11.

Anbefales til 0.-1. klasse.

Se uddrag fra bogen

ISBN: 
9788772111759
Antal sider: 
24
Årstal: 
2020
Forlag: 
Dansklærerforeningens Forlag
Uddannelse
INDSKOLING
Vægt: 
0.35
Anmeldelser: 

"[…] Det er tre søde og sjove hverdagshistorier om et sjovt og realistisk søskendepar. Alle 3 bøger indeholder et vedkommende tema, som elever i indskolingen vil kunne genkende. Der er farverige og humoristiske illustrationer, som fint understøtter historierne. Anbefales til skolernes PLC og folkebibliotekerne."
(DBC, uge 50/2020. Materialevurdering af Stine Bille)